Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ebben mi a logika?...

Szülők, ebben mi a logika? Elmagyaraznátok?

Figyelt kérdés

Anya ma elutazott és ezért egyedül vagyok itthon.

Arra gondoltunk barátommal, hogy itt aludhatna, anya bele is ment, de az o apukája nem (először csak tőle kérdezte, mert o az engedékenyebb)

Apukája azt mondta, hogy azért, mert akkor biztos szex lesz a vége, mert ez a legmegfelelőbb alkalom ra.

Egyrészt ez azért hülyeség, mert már rég lett volna ra alkalmunk és ma is, mivel anya már délelőtt elutazott és csak holnap este jön haza, ergo itt lenne az egész délután ra, ha akarnánk...

Aztán jött azzal, hogy én 17 éves vagyok, szóval annyira nem kene.

De a legjobb, hogy amikor a saját lányara (legyen 'A') és a barátjára nyitottak ra a szülők, azt mondta, hogy ez teljesen oké, csak rossz volt az időpont választás (a lánya 16 éves)

Oké, hogy mi kevesebb ideje vagyunk együtt, mint 'A' és a barátja, de ennyi erővel én meg idősebb vagyok'A'-nál

És hogy 'A'-nak sem engedik az ott alvást.

De basszus, akkor legalább ne azzal érveljen, hogy biztos lefekszunk egymással...

És 'A' 2 évvel fiatalabb, mint a barátom, szóval az sem jó indok, hogy mert 'A'-nak sem engedik meg...

Ebben mi a logika?

2017. jún. 24. 13:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

#9 mivel anya nincs itthon, jobb lenne, ha nem egyedül aludnek, ezért szeretném, ha itt aludna.

És azért nem akarok szexet, mert ez az 1. kapcsolatom, és nem akarom elsietni a dolgokat

#10 Mármint miért hibaztatna anya őket?

Anya megengedte

2017. jún. 24. 18:19
 12/14 kicsi virike válasza:
45%
Te jó ég! Fonalat vesztettem:) A+ A meg ott alvás,meg délután is csinálhatuk volna?? Tyű de magas ez nekem:))
2017. jún. 25. 00:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Istenem mennyi gyökér... Nem értem mit kell gyanusítani a Kérdezőt. Nem akar még lefeküdni a barátjával. Nem azért akarja,hogy ott aludjon mert szexet akar (ezt alátámasztja,hogy megtehették volna már,de nem). Egyszerűen magányos,vagy fél,vagy csak romantikázni akar de könyörgöm! Mindenkinek csak a szexig terjed az agya?! Arra senki se gondol,hogy két ember szex nélkül is szereti egymást/élvezik a társaságot?!

A kérdésre válaszolva különösnek tartom,hogy nem engedik a fiút. Te nem tudnál beszélni az apával? A személyes indoklás talán tisztább lenne.

2017. jún. 25. 00:24
 14/14 A kérdező kommentje:

#13 pontosan,ahogy mondod, köszi, hogy valaki megértette 😌

nem igazán merek annyira belefolyni ebbe, hogy beszéljek az apukajaval

2017. jún. 25. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!