Szülők, miért nem engeditek az együtt alvást arra hivatkozva, hogy 'ki tudja mi történik ejjel'?
Miért nem akarjátok, hogy a gyereketek lefekudjon a párjával?
Igy legalább tudjatok, hogy normális körülmények között és ha bármi tortenne, ott vagytok, hogy segítsetek neki(k)
Most itt nyilván nem 14 évesekrol beszélünk, hanem 17-18 evesekrol és az alap, hogy valamilyen módon (fog.gatlo/óvszer) védekeznenek
Vagy valami más oka is van annak, hogy nem akarjátok az együtt alvást? (Tegyük fel, hogy nem az az ok, hogy egy 'idegen' aludna ott és ez zavar titeket)
- védekezek, persze
- ne asszisztáljak már a gyerekem terhességéhez (mert "kihúzza")
- nincs kedvem hallgatni, ahogy szexelnek (mert sokszor nem lehet csendben)
- plusz nem akarok reggel-este egy idegent kerülgetni a saját lakásomban
#10: most ez neked honnan jött, hogy "anyuci engedélye kell"?
Ha akartunk volna, már rég lefekudhettunk volna egymással, amikor senki nincs otthon és nem is érhet haza senki sem.
És igen, tudom, hogy több száz kérdés van itt arról, hogy "lehetek-e terhes, ha...", de mi nem vagyunk hülyék és nyilván nem akarunk még jó pár évig gyereket.
És én sem akarom, hogy anya vagy az ő szülei hallják, hogy éppen mi történik a szobában, nekem/nekünk is kellemetlen lenne utána, ha hallananak bármit is.
Már csak ezért sem akkor fogjuk, amikor együtt alszunk és nagyon közel vannak egymáshoz a szobák.
Csak nekem gyanús a 14-es válasz? "Oszt jonapot"??? 40 éves házasok és akkor olyanokat ir, hogy "oszt"?
Meg ahogy ír, tyűűhaa..nekem inkább tűnik egy tizenéves trollnak, fura...
16# 1977-ben házasodott, tehát 1940/50-es években született. Ha csak 8 általánosa van, akkor írhatja/mondhatja ezt.
De a "miniszterelnök úr" is használta már.
az "oszt jonapot" ironikusan hasznaltam pont azert mert mar meg a miniszterelnokotok is hasznalta. ha neki lehet nekem miert nem?
mellesleg 62 eves vagyok es ebbol 30 eve nem Mo on elek, de mivel van lehetosegem interneten olvasgatni magyar oldalakat is megtanultam jopar olyan szot meg meg kifejezest ami az en idomben meg nem letezett. azt nem tudom miert tunt a valaszom "trollnak" nem az de higgy amit akarsz.
Mellesleg idonkent a hivatalosan megjelent magyar ujsagokban olyan szarvas hibakat kovetnek el UJSAGIROK hogy azt egy 6 elemis se biztos hogy elkovetne. Ja es tenyleg nem vagyok diplomas de, hallottam en mar 2 diplomaval is olyat hogy lathassuk meg tudhassuk. es ennel cifrabbakat is akar itt a gyakorin is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!