Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek anya meglátott?

Szerintetek anya meglátott?

Figyelt kérdés

Kb. 15 éves korom óta dohányzok (napi 3 szál). A szüleim nem tudnak róla, bár anya talált már nálam cigit, de akkor egy ismerősömre fogtam, hogy az övé. Ma a sulim előtt álltam, hirtelen oldalra pillantottam, és láttam, hogy anya jön arra. Nem volt messze, de olyan közel sem. Gyorsan eldobtam a cigimet, és berohantam. Hazafele jövet már készültem a beszélgetésre, de hatalmas szerencsémre ennyit mondott: Te szégyellsz engem, hogy nem vettél észre?

Álltak mellettem négyen, és arra gondolok, hogy a kezemet nem látta.

Szerintetek, ha látta volna, akkor mondta volna? Vagy úgy van vele, hogy egy huszonpár évest hiába oktatgat már? Nem cigaretta ellenes, régen ő is dohányzott, manapság már nem. Szerintetek?

20/L

2017. jún. 21. 20:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem igazán világos, 20 éves vagy és anyád visz haza az iskolából?

Gondolom ennyi évesen egyetemista vagy és a kollégiumba ment érted kocsival ugye?

Más magyarázat nincs rá...

A kérdésre meg a válasz, ha legálisan megvásárolhattad a cigarettát, akkor legálisan el is szívhatod akár anyád szeme láttára is.

2017. jún. 22. 02:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Na mi lett a story vége?:D
2019. febr. 16. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!