Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek anya meglátott?

Szerintetek anya meglátott?

Figyelt kérdés

Kb. 15 éves korom óta dohányzok (napi 3 szál). A szüleim nem tudnak róla, bár anya talált már nálam cigit, de akkor egy ismerősömre fogtam, hogy az övé. Ma a sulim előtt álltam, hirtelen oldalra pillantottam, és láttam, hogy anya jön arra. Nem volt messze, de olyan közel sem. Gyorsan eldobtam a cigimet, és berohantam. Hazafele jövet már készültem a beszélgetésre, de hatalmas szerencsémre ennyit mondott: Te szégyellsz engem, hogy nem vettél észre?

Álltak mellettem négyen, és arra gondolok, hogy a kezemet nem látta.

Szerintetek, ha látta volna, akkor mondta volna? Vagy úgy van vele, hogy egy huszonpár évest hiába oktatgat már? Nem cigaretta ellenes, régen ő is dohányzott, manapság már nem. Szerintetek?

20/L

2017. jún. 21. 20:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Biztos megjegyezte volna, ha látta volna. Érdekes, a leheleteden nem veszi észre, hogy dohányoztál?
2017. jún. 21. 20:23
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 99% hogy látta hogy te mit csinálsz, és szerintem a problémája azzal van hogy még mindig 18 év alatti gyereknek érzed magad és nem mered felvállalni hogy cigizel. Én úgy látom anyukád azt várja hogy te valld be neki hogy dohányzol, és a kijelentés amit tett valószínű azzal akart rávenni arra hátha kibököd a dolgot hogy cigizel.
2017. jún. 21. 20:26
 3/12 A kérdező kommentje:
Mielőtt hazaérek, mindig úgy időzítek, hogy minimum 2 óra teljen el a hazaérés és a cigi között. Meghát mielőtt nem dohányoztam is szerettem rágózni.
2017. jún. 21. 20:27
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

Ez komoly?!

Mert viccnek gyenge - komolynak szánalmas.

20 évesen elfutsz, hogy "anya" meg ne lássa hogy dohányzol?!

Szerintem látta, és magában röhög hogy milyen mulya gyereke van.

2017. jún. 21. 20:28
 5/12 A kérdező kommentje:
Inkább ő jegyezte meg volna, hogy mit látott, mert olyan a habitusa.
2017. jún. 21. 20:28
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem tudja. Hidd el. 2 óra + rágó édes kevés. Nem értem, nagyon sok dohányzó ember azt hiszi milyen könnyű elnyomni a szagát. Még parfümön keresztül is kiérezni.
2017. jún. 21. 20:30
 7/12 anonim ***** válasza:
90%

Tudja, nem kell hülyének nézni őt.

Aki nem cigizik, simán megérzi a bagóbűzt, akárhogy is palástolod.

Ott a kezeden, a bőrödön, a ruhádon, hajadon, mindenhol.

Egyébként nevetséges vagy, 20 éves létedre úgy fosol, mint egy kiskamasz.

2017. jún. 21. 20:38
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
azért megvan annak a maga bája hogy 20 -évesen attól tartasz hogy lebuksz anyád előtt mert dohányzol :) egyetértek az előttem szólókkal,tuti tudja,mert érzi rajtad.Jobban járnál ha egy beszélgetés alatt finoman jeleznéd hogy mi van.Így nem kéne rettegned xd és anyád sem néz bele mást pld hogy szégyenled ami szarul eshetett neki
2017. jún. 21. 20:45
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, már akkor rájött, mikor anno megtalálta nálad a cigit. Ez a "haverom cigije van nálam" nagyon elcsépelt, ócska duma, egyetlen értelmes szülő sem veszi be. 20 évesen meg nem tudom, miért parázol, pláne ha anyád maga is dohányos volt. Szerintem rég elfogadta már.
2017. jún. 21. 21:01
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy megérzi, a cigi szagot nem lehet elnyomni semmivel. A rágóval meg főleg nem.
2017. jún. 21. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!