Miért van az hogy 14-15 éveseknek huszonéves pasija van? Hogy engedheti meg egy szülő?
#6 "A huszonéves szülei hogy engedhetik meg, hogy a fiacskájuk egy kislánnyal járjon?" - szerinted, ha huszonéves koromban a szüleim beleszólnak, hogy kivel járjak, mekkora ívben küldöm el őket melegebb éghajlatra? Mi közük hozzá a nagy semmin kívül?
(mi 17/33-ként kezdtük... nem tegnap... a mi döntésünk és nem másé...)
Mert gondolod, kikéri a gyerek a szülő véleményét vagy engedélyét?
Egy fenét. Megy a saját feje után.
Én is mentem. 16 éves naivaként a 24 éves link, barom után. Bezárni nem tudtak. Nappal dolgoztak, este rendes lányként a saját ágyikómban aludtam, de nappal is meg lehet ugyabár mindent oldani és még lógni sem kell. Kitünővel érettségiztem, nívós egyetemre mentem, ettől függetlenül olyan hülye voltam a párkapcsolatokban, amilyen csak egy tapasztalatlan csitri lehet. Kinőttem, nem tartott örökké. Védekezni tudtam, így maradandó sérülés se lett.
#17 tizenNÉGYTŐL.
Kérdező, milyen alapon és mi a kórságért szólnék bele a gyerekem párkapcsolatába, ha egyszer ő sem szól bele az enyémbe???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!