Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy engem nem érdekel a vallás?
Mindig is vallásosnak neveltek, nekik ez nagyon fontos. Egyébként a szüleim a legjobb emberek a világon, de én nem tudok abban hinni, amiben ők. Viszont nagyon megbántanám őket, ha ezt elmondanám nekik, mert tudom, hogy nekik tényleg sokat jelent a vallásuk. De továbbra már nem akarok úgy tenni, mintha én is vallásosnak tartanám magam, mert ezzel csak becsapom őket. Mit tennétek ilyen helyzetben?
21/L
Legyél tisztelettudó és ezt mond: Drága szüleim, én nem hiszek Istenben és nem szeretnék járni veletek templomba/imaházba, de ha imádkoztok értem továbbra is, azt megköszönöm.
Biztos vagyok benne, hogy ők tették a popókád alá a lehetőséget, hogy nagy és okos diplomás ember legyél, ahogy az ellátásodba is besegítenek mai napig, úgyhogy ennyit minimum érdemelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!