Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan győzzem meg apum, hogy...

Hogyan győzzem meg apum, hogy együtt lehessek Vele?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szoval belekezdenék a mondókámba :D

Tehát az a helyzet, hogy van a barátom, akivel kb. 1 hónapja együtt vagyunk és apukám nagyon ellenzi a kapcsolatot.. Igazából elég nagy a korkülönbség köztünk (8 év) de szeretjük egymást és régóta ismerem.

Apukám viszont beszélt az ő apukájával, hogy soha többet ne is beszéljünk és felejtsük el egymást. Egy hétig be is tartottuk, viszont utána egyikünk se bírta ki és végül ő rám írt. Azóta minden nap beszélünk chaten és szoktunk talalkozgatni is. Viszont ezeket a találkozókat nyilvános helyekre beszélem meg, hogy elkerüljem a szexuális és egyéb hasonló dolgokat (mert mielőtt félreértenétek, nem feküdtünk le és nem volt senkivel se szexuális kapcsolatom.. és nem is akarok). Viszont apukám sejtheti (látom rajta), hogy együtt vagyunk, csak azért az mégsem állapot szerintem, hogy titokban kell tartanunk az egészet. Eleve bármelyik pillanatban ha határozottan lebukunk, még nagyobb baj lesz + amúgy se tartom helyesnek, hogy nem vagyok hozzá őszinte.

Szóval a kérdésem az lenne, hogy mit mondjak apukámnak, hogy megengedje, hogy együtt maradjunk? Szeretném neki bebizonyítani, hogy a barátom alkalmas arra, hogy együtt legyünk, vigyáz rám, óv, jóra tanít és nagyon fontos nekem (annyira, hogy tényleg rosszul érezném magam, ha nem lehetnénk együtt.. így visszagondolva arra az 1 hetes "kimaradásra")

Ja és szeretném ha normális válaszokat kapnék, nem pedig olyanokat, h "mekkora rbnc vagy" vagy h "minek neked kapcsolat, főleg egy ilyen idős sráccal" mert szeretem és boldogabb vagyok vele, mint bármelyik velem egyidőssel.. Szóval a rendes válaszokat előre is köszi:))

14/L

2017. jún. 17. 21:48
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
91%
Mit gondolsz, mégis mit akar tőled egy 22 éves férfi, szerelmet? :D Még a tested se fejlődött ki teljesen, épphogy kiléptél az általánosból, randira a szüleidtől kell pénzt kérned, haza kell érned este időre, nincs kiforrt személyiséged, semmi vonzó nincs benned egy férfi számára, csak az, hogy KISLÁNY vagy. És az ilyen betegek képesek éveket rászánni a beetetésre, csak hogy végül megkapják a szexet.
2017. jún. 18. 13:32
 32/44 anonim ***** válasza:
79%

Csupán annyi itt a gond,hogy nincs olyan 22 éves férfi,aki évekig kibírná sz..ex nélkül.

Néhány hónapot esetleg.

Itt annyiról van szó,hogy bevállalod max fél év múlva a dolgot és talán együtt maradtok,vagy nem vállalod be és lesznek akiket melletted használgat, esetleg véget is érhet ez miatt a kapcsolat.

Hidd el egy huszonéves srácnak kell!!! a nemi élet.

2017. jún. 18. 14:20
 33/44 anonim ***** válasza:
79%
14 éves kislány örüljön, ha lehet barátja, nemhogy még huszonéves. Apádnak teljesen igaza van. Nem adok pár hónapot és úgy megdug a pasid, hogy csak na. Te pedig leszel olyan naív, hogy még gumi nélkül is megengeded. Sok tini 3,14cha ezért terhes. Nem fog rád évekig várni, azt garantálom.
2017. jún. 18. 15:52
 34/44 anonim válasza:
32%
Megértem apukádat hisz félt. Lehet hogy várnod kéne a dologgal. A szüleim között is 8 év a korkülönbség mégis nagyon jól megvannak viszont ők csak 22-30 éves korukban jöttek össze. Adj apukádnak időt. És gratulálok ha tudtál magadnak találni egy ilyen fiút 🤗
2017. jún. 18. 16:06
 35/44 anonim ***** válasza:
77%

De egy 22 éves már tarthat ott, ahol egy 30 éves, nem ez a jó érv. Köztem és a barátom között 12 év van, de mindketten dolgozunk, felnőttként élünk, anyagilag függetlenül. Egy 14 éves lány és egy 22 éves fiú totálisan máshol tartanak az életben.

Egy 14 évesnek az a legnagyobb problémája, hogy hova felvételizzen gimibe, írnak - e témazárót, kimaradhat e max. este 9-ig, kérhet - e az apjától pénzt, stb. Egy 22 évesnek már az, hogy normális egzisztenciát teremtsen magának, anyagilag függetlenedjen, elmenjen - e péntek este bulizni, vagy akár hétköznap. Érted? Ezek olyan kardinális dolgok, amiket nehéz átívelni. Nem egészséges.

2017. jún. 18. 16:10
 36/44 anonim ***** válasza:
81%
A volt barátom mesélte annak idején, hogy az egyik baráti családnál volt egy 14 éves lány, pont, mint te, a pasija meg 19 volt, erdélyi, úgyhogy mikor átjárt hozzájuk, akkor a csaj debil anyja megengedte, hogy együtt aludjanak. Na ennek az lett a vége, hogy az egyik alkalommal a "szerelme" olyan vadul dugta meg, hogy valami komolyabb belső sérülése lett. A csattanó pedig az, hogy kb egy hónapig nagyon rosszul érezte magát "szegény fiú", majd ezt követően, kb másfél két hónappal az ominózus eset után, elhagyta a lányt, mert hogy ő egyetemre megy, és a lányka túl komolytalan hozzá :) Jelzem ott is óriási volt a szerelem korábban.
2017. jún. 18. 17:27
 37/44 anonim válasza:
94%

"Viszont ezeket a találkozókat nyilvános helyekre beszélem meg, hogy elkerüljem a szexuális és egyéb hasonló dolgokat "

És szerinted az mennyire kapcsolat, hogy eljártok moziba, meg fagyizni, kettesben meg sosem vagytok? Akkor nem a pasid, hanem a haverod.

Akkor pedig ha átmész mondjuk "filmezni", hozzábújsz és feláll neki, majd adsz neki az arcára egy puszit és azzal el van intézve? Nagyon naiv, buta kislány vagy még. Az a baj, (ahogy az előzőek is írták), hogy az ilyen naiv, buta kislányokat lehet beetetni azzal is, hogy nem lesznek terhesek akkor sem, ha gumi nélkül csinálják, ők meg dalolva engedik, mert hogy annyira szerelmesek.

2017. jún. 18. 17:42
 38/44 anonim ***** válasza:
62%

" Ez 3 éve volt most jön az első gyerek."

28 # aki a pedofílok védőszentje vagy! Te tényleg ennyire hülye vagy?? Vagy ebben segítettek?

3 év az hol bizonyított hülegyerek? Még a másik ember teljes megismerésére is néha kevés.. 3 év az semmi!! Nem kor..

2017. jún. 19. 03:58
 39/44 A kérdező kommentje:

Kedves Kommentelők!

Most írok nektek így lassan 1 év után (annyi nincs, de na..). Írta mindenki, hogy "buta kislány vagyok" meg "megkúr úgyis" vagy hasonlók..

Apukám beletörődött az egészbe és voltam náluk már milliószor. És képzeljétek: NEM ERŐSZAKOLT MEG!!:O

Igen, voltunk már együtt de akkor már betöltöttem az első előtt a 15-öt és akkor már késznek éreztem magam (ez volt olyan 2-3 hónapja). És még védekeztünk is (az egyik kommentelő kedvéért írom).

Na és igen, az ilyenekből legtöbbször nem sül jó ki (már az ilyen kapcsolatokból), de azért tudtam, mit csinálok... Tudok magamra (nagyjából) vigyázni, anyukám mindenről tájékoztatom, amiről tudnia kell és nem egy buta kislány vagyok. Persze, vigyázni kell magadra, de akkor is.

És utálom az előítéletes embereket! Lehet, hogy 22 éves, de attól még lehet jó ember és igenis egymásba szerethet 2 ember ekkora korkülönbséggel! Én meg lehet, hogy 14 voltam és szerelmes (bár az most is), de azért nagyjából tudom, mit csinálok és nem vagyok elvakulva!

Köszönöm annak, aki időt szentelt e szép szöveg elolvasására, legyetek jók!:))

Adios Amigos!:) <3

2018. febr. 27. 18:39
 40/44 anonim ***** válasza:
82%

14 evesen mi hetekben mértük a jarast.

Nem komoly veszély, hogy mi lesz 5 honap mulva😊

2018. márc. 1. 00:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!