Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan győzzem meg apum, hogy...

Hogyan győzzem meg apum, hogy együtt lehessek Vele?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szoval belekezdenék a mondókámba :D

Tehát az a helyzet, hogy van a barátom, akivel kb. 1 hónapja együtt vagyunk és apukám nagyon ellenzi a kapcsolatot.. Igazából elég nagy a korkülönbség köztünk (8 év) de szeretjük egymást és régóta ismerem.

Apukám viszont beszélt az ő apukájával, hogy soha többet ne is beszéljünk és felejtsük el egymást. Egy hétig be is tartottuk, viszont utána egyikünk se bírta ki és végül ő rám írt. Azóta minden nap beszélünk chaten és szoktunk talalkozgatni is. Viszont ezeket a találkozókat nyilvános helyekre beszélem meg, hogy elkerüljem a szexuális és egyéb hasonló dolgokat (mert mielőtt félreértenétek, nem feküdtünk le és nem volt senkivel se szexuális kapcsolatom.. és nem is akarok). Viszont apukám sejtheti (látom rajta), hogy együtt vagyunk, csak azért az mégsem állapot szerintem, hogy titokban kell tartanunk az egészet. Eleve bármelyik pillanatban ha határozottan lebukunk, még nagyobb baj lesz + amúgy se tartom helyesnek, hogy nem vagyok hozzá őszinte.

Szóval a kérdésem az lenne, hogy mit mondjak apukámnak, hogy megengedje, hogy együtt maradjunk? Szeretném neki bebizonyítani, hogy a barátom alkalmas arra, hogy együtt legyünk, vigyáz rám, óv, jóra tanít és nagyon fontos nekem (annyira, hogy tényleg rosszul érezném magam, ha nem lehetnénk együtt.. így visszagondolva arra az 1 hetes "kimaradásra")

Ja és szeretném ha normális válaszokat kapnék, nem pedig olyanokat, h "mekkora rbnc vagy" vagy h "minek neked kapcsolat, főleg egy ilyen idős sráccal" mert szeretem és boldogabb vagyok vele, mint bármelyik velem egyidőssel.. Szóval a rendes válaszokat előre is köszi:))

14/L

2017. jún. 17. 21:48
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
77%
Ja, és nem a korkülönbséggel van a baj, hanem azzal, hogy TE gyerek vagy. Ha 30 éves csaj volnál egy 38 éves fickóval, akkor nem mondanék semmit, de így... Fúj...
2017. jún. 18. 00:00
 22/44 anonim ***** válasza:
61%

19: Na, az inkább pedofília borotvált puncit szeretni, mint egy 14 éves kislányt, mert 9 évesen már szőrös, és 12 évesen meg már menstruál is majdnem mindenki.:)

Egyébként 11 éves kor alattihoz, azaz a nemi érés előtti gyerekhez vonzódni számít pedofíliának. 14 éves kor felett már minden biológiai testi jegy megvan, ami a termékenységet jelzi, tehát az nem pedofília.

2017. jún. 18. 00:03
 23/44 anonim ***** válasza:
94%
19: Egyébként ha te leborotválod, pont úgy nézel ki, mint 6 évesen?:) Mert én baromira nem.:)
2017. jún. 18. 00:05
 24/44 anonim ***** válasza:
89%
Az én szüleim között is 8 év korkülönbség van, az anyám 13 volt, amikor apámnak megakadt rajta a szeme. Idősebbnek, 16-17 évesnek nézett ki, de ettől még kislány volt.:-) Nagyanyám beszélt apámmal, elmondta, hogy a lánya még túl fiatal, ha néhány évvel később is érdeklődik még iránta, szívesen látják, de most hagyja békén. Apám volt olyan tisztességes, hogy betartotta ezt. 5 évvel később találkoztak újra, 1,5 év elteltével összeházasodtak, most is együtt vannak.:-) Nem mostani történet, de a lényeg azóta sem változott: bármennyire felgyorsult a gyerekek nemi érése, egy 14 éves lány most is kislány, nem egy felnőtt fiatalemberhez való. Az a srác pedig, aki rávesz téged arra, hogy az ígéretetek ellenére, apád háta mögött, stikában találkozzatok, minden, csak nem tisztességes és megbízható.
2017. jún. 18. 08:47
 25/44 anonim ***** válasza:
93%

Nem ribhanc vagy, hanem naiv kislány, aki azt hiszi, egy 22 éves a punciján kívül bármit is akar tőle.

Kettő, az a fiatalember, aki egy kislány tud csak szédíteni, háát, nagyon gáz.

Én sem engednélek vele, vagy leülnk beszélni, és elérném, hogy ő ne akarjon tőled semmit.

És akik szerint normális, hogy egy felnőtt egy általános iskolással kavar, azoknál nem százas valami.

28n.

2017. jún. 18. 08:52
 26/44 anonim ***** válasza:
84%

Azoknak a válaszadóknak adok igazat, akik szerint naiv vagy. Sajnos, ha tetszik, ha nem, 22 évesen nem fog várni éveket a szexuális életre. Vagy veled várni fog, de majd megy máshoz közben, akár 1-1 éjszakára is...

Azért találkozol vele, hogy elkerüld a szexuális dolgokat. Tehát te is tisztában vagy vele, hogy akar valamit. Nos, ha nem kapja meg tőled, akkor majd a pénteki bulin megkapja!

Egyébként nekem 15 évesen volt 5 évvel idősebb párom. Éveket nem tudott volna várni, de azért pár hónap után már többre vágyott a csóknál, és ezt nem titkolta meg én sem voltam olyan naiv, hogy hittem volna neki akkor, ha mást mond. :-) 8 és fél évet voltunk együtt..

/Annak is igazat adok, akik az itt válaszolt 18/L-ra azt írták, hogy nem kapcsolatban él. Havi egy találkozás? Hagyjuk már, az hol nevezhető kapcsolatnak..? Maximum csak akkor lenne az, ha átmeneti lenne, és már nem a kezdetektől fogva./

2017. jún. 18. 10:27
 27/44 anonim ***** válasza:
92%
Ne haragudj, de apudnak teljes mértékben igaza van. Már ne is haragudj, de ha egy 22 éves férfi komoly kapcsolatot akar egy 14 éves kislánytól, ott komoly bajok vannak az emeleten. (Én is 22 éves vagyok) Ő éppen a felnőtt életét kezdi meg, te meg a középiskolát... Még ha 16 évesen azt mondaná, hogy vár rád két évet, akkor talán hihető lenne, de 22 évesen????:DDDD ezt te sem gondolhatod komolyan:D Két opció van: A) kefélget melletted más nőket B) úgyis tudja, hogy ha 4-5 hónap múlva olyanokat mond neked, hogy te vagy élete szerelme, meg a legszebb lány a világon szétteszed a lábad neki. Az a helyzet sajnos, hogy te 14 évesen baromira nem tudod megítélni, hogy a barátod alkalmas-e erre. Majd megtudod, hogy milyen jó dolgokra fog tanítani... Apukád teljes joggal félt. Csak hogy konkrét példát mondjak, ismerek olyan 14 éves lányt, akit felcsinált a 20 éves barátja :) Apud helyében megkeresném, és szép szavakkal közölném vele, hogy hagyja békén a kislányomat és keressen magának egy korban hozzáillőt. Ha ez nem segítene egyesével tördösném el az ujjait.
2017. jún. 18. 11:49
 28/44 KJUsul ***** válasza:
7%

Sok képmutató genyó. Ez pedofil, pedig semmit nem tudtok róla, csak annyit, hogy beszélget időnként a lánnyal, aki elmúlt 14. De ha ha tegnapelőtt lett volna csak 14 és a srác 17 évesen megdugná az bezzeg nem pedofil????? Meg amikor sok retardált újgazdag hülyegyerek 17 évesen friss jogsival vadászik a sportkocsin az általános iskolánál a 12 évesekre, az se pedofil.....

Na mentek a képmutató any...---ba!

A volt osztálytársam 46 évesen vette el a 20 éves barátnőjét akivel 5 éve járt igen, őt is összevissza pedofilozták, a lányt az apja kitagadta, az esküvőjükön egy rokon se volt! Ez 3 éve volt most jön az első gyerek. Boldogok és lány 1 évvel előbb diplomázott, mert az eredményei még jobbak lettek mint voltak! Erről ennyit.

Neked kedves kérdező: ismerek más korodbeli lányt, akinek 23 éves a barátja. Az apja hallani se akar róla. Szóval meg lehet érteni. Mondjuk náluk más a helyzet, mert a lány már rég nem szűz.

De a te esetedben maradj is az még legalább 3 évig. Találkozgathatsz titokban vele, de lényeg, hogy ne add oda magad. Ha csak kihasználni akarna, kb pár hónap után úgyis dobni fog. Szóval ez lehet teszt is. Apáddal megpróbálhatod megbeszélni a dolgot, mondhatod neki, hogy eltiltani úgysem tud, akkor meg legalább ellenőrzés alatt vagytok. Ez tetszeni fog neki. Csak a tudtával és felügyeletével találkoztok, így még talán megenyhül kicsit. De azért nagy tétekben nem mernék rá fogadni. Azt azért jó tudnod, hogy az esetek nagy többségében rosszul szokott elsülni az ilyen kapcsolat, de voltak már ilyenek a történelemben, a boldogsághoz pedig kockáztatni kell. Ennyit tudok mondani. Tartsd magad, legyél óvatos, de tedd azt, ami neked jó.

2017. jún. 18. 12:22
 29/44 anonim ***** válasza:
92%

"A volt osztálytársam 46 évesen vette el a 20 éves barátnőjét akivel 5 éve járt igen, őt is összevissza pedofilozták, a lányt az apja kitagadta, az esküvőjükön egy rokon se volt! Ez 3 éve volt most jön az első gyerek. Boldogok és lány 1 évvel előbb diplomázott, mert az eredményei még jobbak lettek mint voltak! Erről ennyit. "

Egy évvel előbb diplomázott a bolognai rendszerben? LOL

Biztosan 15 év múlva is boldog lesz a leányzó, amikor 38 évesen egy nyugdíjas papival vagy özvegyen nevelgetheti a kamasz gyereket.:D

2017. jún. 18. 12:47
 30/44 anonim ***** válasza:
81%

Utolsó: szerinted ha egy 22 éves fiú kőkemény 3 hét járás után azt ígéri a 14 éves kislány barátnőjének hogy évekig nem nyúl hozzá, azt milyen szinten gondolhatta komolyan, és mennyire b***szta át?

A te történetedhez pedig annyit: nem eltiltatni kellett volna a lányt, hanem elgondolkodni hogy miért adott neki olyan kevés szeretetet, és tette apakomplexusossá a lányát olyan szinten, hogy egy 46 éves karjaiba lökje. Megjegyzem nagyon jól fog kinézni, mikor a 10 éves gyerekének 60 éves apja lesz.

2017. jún. 18. 12:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!