Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti hogy nevelitek gyerekeitek,...

Ti hogy nevelitek gyerekeitek, vagy hogy nevelnek titeket a szüleitek így nyáron, milyen szinten korlátoznak titeketr? (Több lent! )

Figyelt kérdés

:) Gondolok itt:

számítógépezés korlátozására

lefekvésre/kelésre

és házimunkára

de leginkább az első kettő érdekel. Van akinek egyáltalán nem kérnek/korlátoznak semmit?

Remélem jó témához raktam a kérdést.. 16/L

Én:

Gépen:

2 órát játszhatok/filmezhetek/SZÓRAKOZHATOK!! a gépemen :'(( tragédia.. olyan napokon amiken nincs programom télleg

2 órát szerezhetek információt rajta(ezért elkezdtem sűrűbben gyakorikérdésezni) xD

1 órát tanulhatok rajta, de lehet több is csak akkor az össz 5 órából megy le, elismerem nem vészes csak függő vagyok.

Kelés: 9-kor legkésöbb

csak mert volt már h éjféltől du. 16-ig aludtam, rekordom.

Házimunka: Van egy táblázat amit vezetünk róla, bele írjuk a preceket, mindenkinek kell egyszer egy héten vacsit főznie(6-an lakunk a házban)

A kérdésre válaszoljatok légyszi..

<3

2017. jún. 17. 21:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Most ez komoly, hogy a szüleid leellenőrzik, hogy hány percet tanultál / szórakoztál a gépen? :D

Nagyon ráérhetnek.

2017. jún. 18. 16:56
 22/22 A kérdező kommentje:
Aha, köszi a válaszokat! Utolsó: Nem, csak hétvégén, ha nem csinálunk semmit figyelik. Meg írnom kell hogy mikor mennyit gépeztem egy lapra és mit(mármint nem olyan részletesen), néha meg megkérdezik h es ekkor meg ekkor mit csinaltam és akkor mondom, hogy sportoltam, tanultam stb. kicsit bizalomra megy, de persze én próbálom kicsit kijátszani őket és sikerül néha fél-egy-másfél órával többet gépeznem ha valami nagyon leköt, este vagy munkanapokon :P Meg a telefonom sokszor nem veszik észre..
2017. jún. 18. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!