Különbséget tennétek a gyerekeitek között?
Figyelt kérdés
Van két gyereketek. Az egyiknek mindent megadtok. Lakás, kocsi, telefon, tanfolyam, mindent amit kér. Még felnőttként is.
A másik gyereknek semmit. Nem foglalkoztok vele, magára hagyjátok.
Mit gondoltok erről a helyzetről?
2017. márc. 3. 12:57
1/9 anonim válasza:
Azt gondolom erről,hogy kivételezés megy. Vagy mindkettő gyerekem megkapja amit akar,vagy egyik se. Ez így igazságos.
2/9 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni hogy akit elhagy beteg.
2017. márc. 3. 13:05
3/9 anonim válasza:
Azt hogy remek emberek a szülők.Ha a gyerek beteg,akkor csak nem kéne magára hagyni.
4/9 anonim válasza:
Többnyire elítélem, de azért ez is árnyalt dolog. Azért a betegség alatt sem mindegy mit ért az ember, mert pl egy drogos alkoholistának tudod ki venne lakást. Bizonyos mentális betegségek esetén is részben érthetőnek érzem, hogy a szülő érzelmileg és ezzel együtt anyagilag is eltávolodik a gyerekétől.
5/9 A kérdező kommentje:
Betegsègétől tud dolgozni és ugyanúgy élni mint a másik gyerek.
Szülők miért tesznek különbségrt a gyerekeik között?
2017. márc. 3. 13:50
6/9 anonim válasza:
Milyen betegséged van? Neked attól sajnos nem lesz jobb, hogy mi itt azt válaszoljuk, hogy a szüleitek helyében egyformán támogatnánk titeket.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó. Él egy ilyen férfi a környezetemben és nagyon megsajnáltam őt. Igazából nem értem miért kivételeznek a testvérével.
2017. márc. 3. 15:26
8/9 anonim válasza:
Kívülállóként nem láthatsz bele teljes mértékig, hogy mi miért úgy van náluk, ahogy... ezért szerintem nincs értelme rágódnod rajta vagy elítélned őket. Mindenesetre kaptál pár választ. :)
9/9 anonim válasza:
Több olyan ok lehet, ami miatt jogos ez a viselkedés, ezt kivülállóként nem tudhatod, hogy miért van így.
Pl ebben az esetben nem mindegy, milyen "betegségröl" van szó, esetleg az "elhagyott" gyerek is kapott, csak elherdálta, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!