Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti utánanéznétek? Hogy deríten...

Ti utánanéznétek? Hogy derítenétek ki?

Figyelt kérdés

Férjemmel 3 éve vagyunk együtt. Anyukám már megismerkedésünk óta hajtogatja, hogy ő utánanézett a páromnak, és kiderített egy-két sötét foltot a múltjában, amiben nők és krvázás volt. Állítólag hajtotta a nőket, még az se kizárt, hogy nem hagyott 1-1 gyereket valahol maga után.

A valóság pedig az, hogy mi rengeteget beszélgettünk, mielőtt megházasodtunk, teljes 2 évet, hagytunk időt egymás megismerésére, nem durrbele rohantunk az anyakönyvvezetőhöz. Férjem szerint semmi ilyesmiről még csak szó sem volt. Előttem volt neki egy diákkori szerelme, utána egy ismerkedése, az nem jött össze, valamint 1 barátnője. A fura, hogy nekem is ennyi volt, pontosan ilyen sorrendben, csak férfiakkal természetesen (diákkori szerelem, ismerkedés és barát). Tehát simán elhittem és a mai napig el is hiszem, hogy ilyen van, nem kötelező 8-10 párodnak lenni 30 éves korodra (mi akkor jöttünk össze). Semmi okom, hogy ne higgyek neki.

Anyu viszont egyébként sem kedveli őt, elvileg azért, mert nem pénzes, egy gyárban dolgozott, mikor megismerkedtünk nettó 130 ezerért, a diplomáját nyelvvizsga híján nem váltotta ki, tehát nem diplomás, és anyu szerint nem jól néz ki, mert már 30 éves korában is foltokban kopaszodott (most meg szinte már az összes kihullott neki). Anyu szerint képtelenség ez, mert a férjem apjának 60 éves korában is dús haja van és csak egy kicsit őszül imitt-amott. Igenám, de anyu nem fogja föl, hogy a férjem az apai nagyapjára ütött ilyen szempontból, kiköpött úgy néz ki, mint a nagyapja ennyi idősen, csak a magassága nem. Az az apjáé.

Témához visszatérve: férjem tudja ezt, hogy mivel vádolja anyám, udvarláskor is tudta. Mindig mondtuk anyunak, hogy nyugodtan mondja el, hogy mit tud, még az se érdekel minket, hogy kitől. Azt mondta, azért nem mondja el, mert az szétrombolná a kapcsolatunkat. De egy pár napja megint mondogatja, és megint nem hajlandó semmit sem mondani, pedig kérdeztük már szépen és csúnyán is, egyenesen és trükközve is.

Férjem még hazugságvizsgálónak is alávetné magát, csak derüljön ki az igazság. Kíváncsiak lennénk, hogy anyu miért mondogathatja ezt időnként.

Ti mit tennéttek a helyünkben? Hogyan derítenétek ki?

2017. jún. 17. 10:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
79%

Te most anyukádnak akarsz utánanézni vagy a férjednek?

Ha nem hiszel anyukádnak, akkor tök mindegy, hogy honnan szedi ezeket.

Ha viszont azért szeretnél utánanézni, mert valami kis kétely motoszkál benned, akkor neked ezt anyukáddal kettesben kell megbeszélned. Nyilván nem fog semmi konkrétat mondani (már ha tényleg tud valamit) úgy, hogy ott van a férjed is.

2017. jún. 17. 12:35
 22/27 anonim ***** válasza:
92%

"Szóval annyira nem lehet ám leszrni."

Hogy a túróba' ne lehetne lesz..rni! Komolyan, nem is értem az egészet. Megállítanak az utcán kérdezősködni, hogy qrvázott-e a férjed, mielőtt megismerted, vagy mi? Ezt is lehet kezelni egyébként (lazán visszakérdeznék, hogy "miért, kevesled, amit kaptál tőle?"), az meg nem halál mindegy, mit brekegnek a hátad mögött? És ha voltak női előtted, akkor mi van, mi ebben a hatalmas újdonság?:D Nem azt pofázzák, hogy rablógyilkos vagy sikkasztó volt.

2017. jún. 17. 13:07
 23/27 A kérdező kommentje:

20: ha nem érted a problémát,olvasd el még egyszer a topicot

21: MINDIG négyszemközt kérdezem anyut,a férjemnek utána számolok be,csak hogy ki tudjak vmit húzni belőle,de nem lehet,a végén már ordibálni is kezd,felhúzza magát rajta.

22: hát azért ez se mindegy,mert ott van a dumában 1-2 potyagyerek is.

2017. jún. 17. 13:50
 24/27 anonim ***** válasza:
74%

"22: hát azért ez se mindegy,mert ott van a dumában 1-2 potyagyerek is."

Azt azért már csak észrevetted volna, ha tartásdíjat fizetne.:-) Nézd, mindenkiről szövegelnek valamit. Az egyik volt kolléganőmről pl. azt, hogy az egyik gyereke a főnöktől van - ismerem a kissrácot, kiköpött hasonmása a csaj férjének. Egy barátnőmről azt terjesztették, hogy fiatalkorában rúdtáncos ringyó volt, én meg tudom, hogy 23 évesen a nászéjszakáján vesztette el a szüzességét.:-) A másik barátnőmnek egy anyuka az óvodában annak idején sajnálkozását fejezte ki, hogy elhagyta a férje egy 20 éves csajért, és biztos nagyon nehéz most neki a férje magas fizetése nélkül - a férj egyébként masszív alkoholista volt, ezért hagyta ott a barátnőm, aki évek óta egyedül tartotta el a családot, tartásdíjat se látott egy fillért se a válás után, mert nem volt miből fizessen apuka. Ezeken vagy röhögsz egyet, megrántod a vállad és továbbmész, vagy elküldöd a pitsába azt, aki a füled hallatára mond ilyet, esetleg te magad hozod fel a pletykafészkeknek poénból és úgy röhögöd őket képen. Fölösleges ezen pörögni, mert a pletykát az duzzasztja legjobban, ha látják, hogy bánt.

2017. jún. 17. 14:09
 25/27 anonim ***** válasza:
13%

Szerintem ne akarjatok anyukádnak semmit sem bizonyítani, fogadd el, hogy neki férjed nem szimpatikus.

Nem szép emberi tulajdonság, de én is fúrnám lányomnál az udvarlóját, ha azt hozzá méltatlan csúnya, sikertelen férfinak érezném.

De tipikusan nők nem ilyen férfit keresnek sem szeretőnek, sem biológia apának, de még terhességgel megfogandó baleknak sem (akkor is bevasalnák rajta a gyerektartást). Ez az érve anyukádnak gyenge. Hogy k...zott-e? Ez már inkább valószínű ilyen férfi esetében. Beleköthet anyja, testvére tisztességébe? Lehet... De ha most nem költi züllésre (pia, nők, cigi, drog, szerencsejáték...) a pénzét, akkor ez ne érdekeljen.

2017. jún. 17. 14:33
 26/27 anonim ***** válasza:
79%
Én 9 év után tudtam meg, hogy előttem a férjem, a 2 gyerekem apja, prostikhoz járt. Soha a büdös életben nem gondoltam volna.
2017. jún. 18. 13:36
 27/27 anonim ***** válasza:
74%
Na ne már! És ti felnőtt emberek vagytok? Mindenkivel annyit lehet megtenni, amennyit megenged, anyád azért kóstolgat, mert látja, hogy elbizonytalaníthat és így is hatalmat gyakorol feletted, ha már egyszer az akartával ellentétesen mégis a férjed választottad. Ki nem tojja le mit habog? Ha zabigyerkekeről, akkor arról, miért foglalkozol vele? Meg kell mondani anyukádnak, hogy vagy disztingválja magát és egyszer és mindekorra leszáll a férjedről, vagy megszakítod a kapcsolatot mindaddig, amig észhez nem tér. Pár hónap mosolyszünet, aztán egyből megtanulna vislekedni. Eszem megáll. Nem a férjednek kellene a hazugságvizsgálat, hanem anyádnak egy jó alapos elmeorvosi kivizsgálás, amiért ilyen furcsa hobbit talált magának, hogy a lánya házasságát hekkeli és láthatólag jól szórakozik, hogy az agymenéseivel közétek éket ver, de legalábbis vitát generál. Kérlelné a fészkes fene az öreglányt, egyszer, utóljára megkérdezném, hogy mire gondol mégig a kedves mama, aztán ha továbbra is előadja a hattyú halálát, hogy ő nem nyilatkozik, betenném magam mögött az ajtót és akkor állnék legközelebb szóba vele, mikor a küszöbömet rágja, hogy bocsássak meg neki. Ha ez a pillanat sosem jönne el, hát isten neki fakereszt, élnék boldogan amig meg nem halok, na bumm. A vér nem minden. Céltáblát meg abból lehet kizárólag csinálni, aki hagyja. Le kéne már válni anyukáról, akkor eleve nem okozna mindez problémát. Egy nyelvvizsga meg nem atomfizika, tanuljon egy nyelvet a férjed(valamennyit biztosan már előtte és főiskolán is tanult) a felesleges energiáit ebbe ölje a helyett, hogy az anyósán stresszel, nem a külvilágnak, de saját magának és kettőtöknek, a jövőtöknek tartozik evvel. Ha végigjárta a felsőoktatást ez is menni fog, hacsak nem te vagy az a kérdező pár hónappal ezelőttről, aki oldalakon kersztül fejtegette, hogy a nyelvérzék és egyebek hiánya miatt a férje képtelen megtanulni egy nyelvet, ezt már akkor sem nagyon hittem. Biztos létező jelenség, de ha valaki ilyen problémával küszködik, sanszosan a diploma közelébe sem jut el. Sok sikert!
2017. jún. 19. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!