Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti utánanéznétek? Hogy deríten...

Ti utánanéznétek? Hogy derítenétek ki?

Figyelt kérdés

Férjemmel 3 éve vagyunk együtt. Anyukám már megismerkedésünk óta hajtogatja, hogy ő utánanézett a páromnak, és kiderített egy-két sötét foltot a múltjában, amiben nők és krvázás volt. Állítólag hajtotta a nőket, még az se kizárt, hogy nem hagyott 1-1 gyereket valahol maga után.

A valóság pedig az, hogy mi rengeteget beszélgettünk, mielőtt megházasodtunk, teljes 2 évet, hagytunk időt egymás megismerésére, nem durrbele rohantunk az anyakönyvvezetőhöz. Férjem szerint semmi ilyesmiről még csak szó sem volt. Előttem volt neki egy diákkori szerelme, utána egy ismerkedése, az nem jött össze, valamint 1 barátnője. A fura, hogy nekem is ennyi volt, pontosan ilyen sorrendben, csak férfiakkal természetesen (diákkori szerelem, ismerkedés és barát). Tehát simán elhittem és a mai napig el is hiszem, hogy ilyen van, nem kötelező 8-10 párodnak lenni 30 éves korodra (mi akkor jöttünk össze). Semmi okom, hogy ne higgyek neki.

Anyu viszont egyébként sem kedveli őt, elvileg azért, mert nem pénzes, egy gyárban dolgozott, mikor megismerkedtünk nettó 130 ezerért, a diplomáját nyelvvizsga híján nem váltotta ki, tehát nem diplomás, és anyu szerint nem jól néz ki, mert már 30 éves korában is foltokban kopaszodott (most meg szinte már az összes kihullott neki). Anyu szerint képtelenség ez, mert a férjem apjának 60 éves korában is dús haja van és csak egy kicsit őszül imitt-amott. Igenám, de anyu nem fogja föl, hogy a férjem az apai nagyapjára ütött ilyen szempontból, kiköpött úgy néz ki, mint a nagyapja ennyi idősen, csak a magassága nem. Az az apjáé.

Témához visszatérve: férjem tudja ezt, hogy mivel vádolja anyám, udvarláskor is tudta. Mindig mondtuk anyunak, hogy nyugodtan mondja el, hogy mit tud, még az se érdekel minket, hogy kitől. Azt mondta, azért nem mondja el, mert az szétrombolná a kapcsolatunkat. De egy pár napja megint mondogatja, és megint nem hajlandó semmit sem mondani, pedig kérdeztük már szépen és csúnyán is, egyenesen és trükközve is.

Férjem még hazugságvizsgálónak is alávetné magát, csak derüljön ki az igazság. Kíváncsiak lennénk, hogy anyu miért mondogathatja ezt időnként.

Ti mit tennéttek a helyünkben? Hogyan derítenétek ki?

2017. jún. 17. 10:29
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Tennétek -egy té, bocs, elírtam
2017. jún. 17. 10:32
 2/27 anonim ***** válasza:
64%

Te vagy 30 éves???? És nem tűnik fel hogy anyád miért talál ki rola dolgokat?? Te irtad hogy kifejezetten nem kedveli semennyire sem.

Akkor????? Mi a kérdés???? 30 évesen hogy lehet valaki ilyen ostoba?????

2017. jún. 17. 10:34
 3/27 anonim ***** válasza:
89%
Figyu. Ha a férjeddel most jól el vagytok, akkor miért annyira fontos a múlt? Mindenki követett már el hibákat és vannak dolgok amikre az ember nem büszke. Én nem rágódnék ezen, hiszen nem a múltban szeretnék élni. Nyilván fúrja az oldalad, hogy a férjed esetleg hazudott e anno neked. Mond Anyudnak, hogy a férjeddel mentek hazugságvizsgálatra (még akkor is, ha ez nem valósul meg- én nem tenném ki ilyennek a férjem) és, hogy csatlakozzon ő is, mert te már nagyon kiávncsi vagy arra, hogy ki hazudik és ki nem. Ha nem akar jönni akkor tudni fogod.
2017. jún. 17. 10:36
 4/27 A kérdező kommentje:
3-as: az szinte holtbiztos, hogy anyu nem jönne el ilyenre.
2017. jún. 17. 10:39
 5/27 anonim ***** válasza:
81%

Ha annyira hinné, hogy igaza van, és meg akarna óvni téged, akkor menne. Tehát akkor máris tudod, ki hazudik. Esetleg megkérdezheted, hogy miért is nem vállalja.

Egyébként én egyszerűen tennék rá. A múlt elmúlt, most boldogok vagytok, ez a lényeg.

Amint rákezd, azonnal otthagyni, letenni a telefont, elmondani neki, hogy te erről soha többet nem akarsz hallani, és ha nem hagyja abba, akkor el fog veszíteni.

2017. jún. 17. 10:48
 6/27 anonim ***** válasza:
88%
Mi van akkor, ha fiatalon hajtotta a nőket? Legalább 30 éves korára lenyugodott. Nem úgy, mint azok a fiatal fiúk, akik korán nősültek. Szerintem ne nyomozz.Egyszerűen anyukádnak nem szimpatikus a férjed, ezért állítja ezeket a dolgokat.
2017. jún. 17. 10:51
 7/27 A kérdező kommentje:
Azt, hogy anyu benézhetett valamit, azt úgy értettem, hogy annyi alapja lehet a dolognak, hogy a férjem unokatestvére viszont ilyen. Ő már ült is utcai lopásért, mint visszaeső (színmagyarként, színmagyar az egész család), illetve feltört egy-két autót, ha jól tudom. Na, ö emellett krvázott is. A férjem édesapjának családja már ezeréve kitagadta, férjem életében talán 1x látta, messziről. Azt sem tudjuk, hol él, ha egyáltalán nincs azóta megint hűvösön valahol. Nagy a gyanúnk, hogy anyu nem ezt kutatta-e ki. Hiába mondjuk neki, úgy látjuk, hogy kevergeti a családot (sok a hasonló nevű), és talán jó lenne ennek az egésznek a végére járni.
2017. jún. 17. 10:51
 8/27 anonim ***** válasza:
88%
Kedves kérdező, ha azt kérdezed, mit tennék a helyetekben, a válasz az, hogy ignorálnám, amit anyuka mond. Ismered a férjed 5 éve, rendes, tisztességes ember? Szeret téged, boldog vagy vele? Akkor mit foglalkozol azzal, hogy anyád mit beszél róla? Pont azért mondogatja, mert látja, hogy zavar, kétséget tud ébreszteni benned, foglalkozol a dologgal. Egyszerűen lezárnám azzal, hogy közlöm, nem érdekel a múltja, akkor sem, ha a fél várost meghúzta előttem, most velem van és csak én vagyok neki. Esetleg még azt is belengetném, hogy rólam se tud mindent.:-) Bocs, de sokkal jobban zavarna, hogy egy sz..ros nyelvvizsgát nem bír már letenni, hogy normális munkája legyen. Inkább ezzel foglalkoznék a helyedben.
2017. jún. 17. 10:54
 9/27 anonim ***** válasza:
81%

anyád gonosz

ez szívás

persze az írásodból az jön le, hogy a szent anyu bárhogy pocskondiázhatja a férjed, szóval mi a kérdés? hagyd ott a férjed és szaladj anyuhoz 30 évesen

2017. jún. 17. 11:04
 10/27 acelsziv ***** válasza:
84%

És 3 év alatt egyszer sem jutott eszedbe megkérdezni: Anya! BIZONYÍTÉK???

Mert az, hogy össze -vissza lotyog valaki még nem jelent semmit. Pláne, ha ellenséges is a párod iránt.

Miért nem állítod le? A te dolgod lenne? Mire vársz? Hogy a férjed megunja és otthagyjon?

2017. jún. 17. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!