Mi baj van apámmal?

Figyelt kérdés

Ő 55 én 23 vagyok

Mindennap panaszkodik hogy semmi nem jó és annyira kedvetlen.Sokszor mikor meglátom az életkedvem is elmegy.Próbáltam segíteni rajta de semmi sem használ évek óta ilyen ..

Minden második nap kitakarítom lakást de még ez sem elég neki, nem tudom mit vár még tőlem.Megsem szokta köszönni.

Már 20 éve nincs barátnője (nem is akar)mióta elvált anyámtól gondolom ez is sokat nyom nála.

Mikor a közelébe vagyok érzem azt a taszító energiát amitől kiráz a hideg.Mikor megakarom ölelni akkoris eltól magától. Sokat dolgozik és mindig mondja hogy fáradt nem tud rendesen aludni, nagyon nehéz lehet neki.

Gyakran erős dührohamai vannak de valamikor nagyon szótlan és néha megijedek és félek hogy komoly problémája lesz, főleg hogy elis költözöm nyáron külföldre és max 2x jöhetek haza egy évben, így még magányosabb lesz nélkülem.. Nagyon aggódok miatta csak a testvérem lesz vele akivel mindig veszekszik de megértem mert semmit sem akar csinálni igazi segg és csak gépezik..

Egész életembe azt terveztem hogy elmegyek mert már én sem birtam ki őket de azért mégis nyugtalanít hogy hamar elfogom veszíteni.

2017. jún. 15. 11:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Szomoru, csalodott, maganyos, depresszios. Mikor kulfoldon vagy, lesz lakas, stb. hivd ki majd, hadd lasson mast is.
2017. jún. 15. 11:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Édesapud nagyon hasonlít az én apumra. Apukám azóta volt ilyen, amióta elváltak és Ő sem akart társat magának.

Szerintem nem Veled van baja, hanem saját magával, talán a saját életútjával, ahogyan alakult.

Apukám sokszor azért volt megkeseredett és rossz kedvű, mert úgy érezte, semmi se úgy alakult az életében, ahogy szerette volna, dühös volt magára, mindenki másra, hol jobb kedve volt, hol rosszabb. Sajnos ez sosem változott, igyekeztünk tolerálni a testvéremmel. Sajnáltuk, próbáltunk vele kicsit mélyebben beszélgetni, de sose fogadott el lelki segítséget. Mikor testvérem kiment dolgozni és én is külön laktam, akkor nehezebb napjai voltak. Ezen sajnos nem tudsz változtatni, ezt Neki kell akarnia, hogy jobb legyen. Biztos nehéz lesz neki, ha elmész, de ez ne tartson vissza az utazásodtól, a célodtól.

Mi a testvéremmel sok mindenről lemondtunk, mert azt hittük, hogy ha egyedül marad, gond lesz, de mivel az sem használt, hogy mellette voltunk, így elindultunk mindketten a magunk útján. Rá kellett jönnünk, hogy semmitől nem tudjuk megóvni, Neki kell változni. Viszont Ő már nem akart változni, vagy csak nem tudott.

Szerintem már az, hogy fontos Neked és ezt érezteted, sokat számít Apudnak, és ha nem is tudja Neked kimutatni, biztos vagyok benne, hogy sok erőt ad neki a mindennapjaiban.

Kitartást, legyél erős, tudom (sejtem), hogy vannak nehéz napjaid, amikor otthagynál mindent, gondolj arra, hogy nemsokára elköltözöl.

2017. jún. 15. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!