Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit kell tennie egy nevelő...

Mit kell tennie egy nevelő apának?

Figyelt kérdés
Mit kellene tennem,amikor a nevelt lányom mindenféléket mond rólam az iskolába,mindenkinek meséli,hogy mennyire utál.Igaz én se vagyok bűntelen,nem engedtem az anyjának,hogy minden másnap vegyen ragasztót,mert ő szétosztogatja az osztálynak,nem engedtem,hogy amikor sütöttek süteményt felét elvigye,és szétosztogassa az iskolába,rászóltam amikor előttem többször is az asztalhoz vágta a ceruzát,tolltartót,vonalzót,hogy úgy dobálja,hogy nem lesz véve másik.Rászóltam,hogy ne aludjon(éjszaka is),és ne játszon az udvaron abba a ruhába amibe iskolába jár,ne szaladgáljon az új cipőbe a téglarakás tetején.Lekiabáltam amikor megtudtam,hogy nem ment ki wc-re amikor pisálnia kellett hanem kihúzott egy csomó ruhát a szekrényből és rápisált,mert nem volt ideje kimenni,mert éppen facebookozott.A lány 15 éves!
2017. jún. 14. 05:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A ragasztó mire kell neki? Az anyja mit szólt ahhoz, hogy lepisilte a ruháit?
2017. jún. 14. 21:10
 12/13 anonim ***** válasza:
A ruhára pisálás beteges. Vigyétek orvoshoz.
2017. jún. 15. 15:32
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Úgy látom, az gyerek anyját is "megneveled", nemcsak a nevelt lányodat.

Miért csodálkozol azon, hogy elmeséli az osztálytársainak, hogy utál, amikor megtiltod, hogy pl. annak a sütinek e felét, amit ő is sütött, (ha jól értem , de ha nem ő sütötte, akkor is teljesen okés) bevigye az iskolába, hogy szétosztogassa? Más örülne, ha ilyen lánya lenne, aki gondol az iskolatársaira is. Az, hogy a lány rápisilt a ruhákra, az lehet attól a stressztől, is, amit folyamatosan okozol neki. Nem nevelsz, hanem emberi dolgok miatt korlátozol, utasítasz..., nemcsak a gyerekedet korlátozod, utasítgatod, hanem a partneredet is, a szülőtársadat.

Remélem, hogy ha valamilyen feszültséget okoz benned az, amit írtam, azt nem a nevelt lányodon, a partnereden, vagy más más, nálad gyengébben fogod levezetni, úgy se, hogy közben meg is magyarázod, hogy az miért jogos.

2017. jún. 16. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!