Mit kell tennie egy nevelő apának?
Itt a legnagyobb probléma akkor van, ha az anya ebben nem partner, szó nélkül tűr és elnéz mindent, és nincs következménye semminek, így neked kell elvinni egyedül a balhét és te leszel a főgonosz.
Én kilépnék egy ilyen kapcsolatból, de nem a lány miatt, hanem azért, mert az anya és a te értékrended nagyon távol áll egymástól. Ahol neked kell szólni azért, hogy ne a ruháira pisiljen egy 15 éves lány, és az új cipőt ne tegye tönkre a téglarakáson, ott elég nagy probléma van. Ilyen nővel, ilyen családban egy napot se töltenék.
Beszéld meg a pároddal, hogy vegye észre az ilyeneket, és tegye szóvá ő, hogy ne te legyél ezekért a gyűlölt személy.
Bár tapasztalatból mondom, hogy az ilyen nők nem fognak megváltozni, mert nem is tudják, hogy ezek nagy problémák.
Van sajat gyereked?
Ha igen akkor banj a nevelttel is hasonloan.
Amugy nem konnyu neveloszulokent bevagodni. De lehet, hogy a szigor elott ki kellett volna epiteni valamilyen kapcsolatot.
Amiket leirsz az meg vegyes, a nagy resze jogos, de hogy miert baj az, ha visz sutit az osztalytarsainak azt nem ertem.
Ilyen esetekben nem neked kellene szólni, hanem az anyjának. Ő ezeket szó nélkül tűri?
Neked nincs jogod szólni, de kötelességed sincs a gyerek felé. Ha az anyjával nem tudsz dűlőre jutni, hogy nevelje meg a gyerekét - és most nem arra értem, hogy formálja a te szájízed szerint a gyerekét - , és erre rámennek a hétköznapok, akkor jobb, ha kilépsz ebből a kapcsolatból. Ha külön kasszára mentek, annak sincs sok értelme, mert ha a kölke hülyeségeinek helyrehozatalára elkölti a saját fizetését, nyilván a tiedből lesz úgyis fizetve a többi dolog, és emellett a hétköznapokban a konfliktushelyzetek még megmaradnak. Neked kell eldöntened, hogy akarsz-e így élni, hogy egy számodra idegen gyerek neveletlenségének a következményeit viseled.
8 éves voltam, amikor anyánk újra férjhez ment. Az első perctől apánknak tartottuk és ő is gyerekeként kezelt minket.
Ez lenne a normális. Nem csak a pénzt kell várni a nevelőapától, hanem apaként kezelni őt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!