Mit tegyek hogy az anyám ne kezeljen gyerekként?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és az anyám folyon úgy kezel mint egy nagy ovodást. Például meleg van ő pedig kabátot ad rám meg felöltöztet és mindenki normálisan vékonyan öltözik és engem röhögnek. Lehet hogy vigyázni akar nehogy megfázzak de 27° melegben is kabátba és bokacsízmába kellett suliba mennem , és ha azt mondom hogy nem akarom akkor vagy kapom sgy l*baszást ha pesig azt mondom hogy de más is vékonyabb akkor meg "engem nem érdekel más " . Folyton ordibál és csapkodik azért mert a munkahelyén a főnökje felidegesítette és akkor hazajön és engem szid , pedig direkt nem idegesítem mert Tudom hogy munka után feszült és ilyenkor csak köszönök meg segítek bevinni a csonagokat neki és akkor is ordibál hogy nem kell mert ő elbírja azt. Folyton a tanulással baszogat pedig tanulok rendesen és nem értem mit vár már el. Nem értem hogy miért kezel úgy mint egy 6 évest amikor már magamtól is elvagyok. És akárhányszor csak segíteni akarok elküld vagy leordít de ha pedig fekszek az ágyon akkor belémköt hogy jó hogy nem segítek semmiben. Nagyon szeretem de mostanában őrülten viselkedik és felidegesít , vissza akarom kapni a normális oldalát.2017. jún. 12. 21:42
2/7 anonim válasza:
Mond neki pontosan ezt ahogy most leírtad. Persze kicsit szebben fogalmazva. Nem vagy még felnőtt de tudsz már gondoskodni magadról annyira hogy érzed hogy mikor fázol meg mikor nem. Te meg ne hallgass rá. Azt mondja vegyél fel kabátot? jó, felveszed de leveszed amint nem látja. Csizmával hosszűnadrággal ugyanígy. Átveszed a wcben vagy az öltözőben.
3/7 anonim válasza:
Radadja a kabatot, te meg szepen indulaskor felakasztod a kilincsre es otthagyod...
4/7 anonim válasza:
figyelj, én a helyedben bemennék anyád munkahelyére, s ott helyedben lebasz-nám a főnökét a többé alkalmazott előtt.
5/7 anonim válasza:
s 27 fokban kérd meg anyádat, hogy menjetek el sétálni, s közben beszélgetni, de ős is nagykabátban.
6/7 anonim válasza:
Küldd át neki e kérdés linkjét emailben, hátha felfogja, hogy a főnökével kellene ordibálnia, aki egy popófej finom írva;)
7/7 anonim válasza:
Már ne haragudj, de ha anyád 27 fokban kabátban és bokacsizmán akar elengedni a suliba, akkor alapvető bajok vannak az elméjével. Ennyire nem lehet hülye valaki ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!