Mit tegyek ha mizofóniás vagyok?
Nem tudom mit kéne tennem...
Az anyukám olyan undi a tesóim is és akkor mindig fintorgok vagy magamban csúnyán beszélek...az ebédnél mindig sietek a szobámban nem ehetek..
Sokszor sírok emiatt...
Mit tegyek

A mizofóniát orvosi diagnózis? vagy csak olvastál róla, és eldöntötted az vagy?
Mert engem is zavar ha csámcsognak, szürcsölnek, szipognak, de ettől még nem lesz mindenki mizofóniás. Csak zavar, és egy idő után már idegesítő. Mit tegyél? Szólj ha zavar a hang. Egy idő után azokat is zavarni fogja akikre rászólsz. Vagy kikerülöd a neked zavaró hangokat.

Én nem tudom, hogy mizofóniás vagyok-e, de utálom, ha valakit hallok enni. Mégha nem is csámcsog.
Főleg anyám meg a tesóm azok, akik hangosan eszenk. Én szóltam nekik, hogy engem ez zavar, légyszíves moderálják magukat, azóta nem csámcsognak, becsukják a szájukat, nem beszélnek teli szájjal. Így is zavarnak kicsit, de ennyi kompromisszumot kénytelen kötni az ember. :)
Próbáld meg te is, hogy mondod nekik. Először szépen, aztán kicsit erélyesebben is.
Sírni felesleges, jobb nem lesz tőle.
Ha nagyon nem bírod elviselni őket, akkor pedig irány az orvos.

En is ettol szenvedek es a fiam is orokolte.
Nalunk zenet kapcsolunk be etkezes alatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!