Szerintetek hogyan mondjam el? Szülők, Ti kiborulnátok?
Édesanyámnak ha hazaállítok öt ötössel meg egy négyessel az első kérdése, hogy na az meg miért is lett négyes? Nem tudtad volna ötösre?
Szóval szinte mindig a hibáimat veszi észre mivel a testvérem (nővérem) mindig szorgalmas volt, ebből kifolyólag kitűnő is. Viszont most nagyot hibáztam!
6 alkalommal nem volt felszerelésem az egyik tárgyból amiből négyesre állok, az ötösért küzdök (járok korrepetálásra, versenyekre plussz ötösért). Így kapni fogok az ellenőrzőmbe egy írást, ami konkrétan nem minősül intőnek, róvónak, figyelmeztetésnek, stb. csak tájékoztatja a szülőket, hogy jobban kellene figylenem.
Nagyon félek anyukám reakciójából, igaz, hogy a jegybe nem számít meg nemrég kaptam ofői dícséretet, de akkor is nagyon félek.
Most mondjam el mikor még nem kaptam meg, mert a tanár még nem szedte be a felelős füzetét, vagy majd ha megvan?
Engen is megdöbbent hogy egy gyereknek ennyire félnie kell ezt elmondania.
Azt te tudod hogy hogyan jársz jobban anyukáddal.Lehet hogy en a helyedben bevallanán inkább..
,,könnyen kiéghetsz"
Ezt hogy értsem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!