Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek hogyan mondjam...

Szerintetek hogyan mondjam el? Szülők, Ti kiborulnátok?

Figyelt kérdés

Édesanyámnak ha hazaállítok öt ötössel meg egy négyessel az első kérdése, hogy na az meg miért is lett négyes? Nem tudtad volna ötösre?

Szóval szinte mindig a hibáimat veszi észre mivel a testvérem (nővérem) mindig szorgalmas volt, ebből kifolyólag kitűnő is. Viszont most nagyot hibáztam!

6 alkalommal nem volt felszerelésem az egyik tárgyból amiből négyesre állok, az ötösért küzdök (járok korrepetálásra, versenyekre plussz ötösért). Így kapni fogok az ellenőrzőmbe egy írást, ami konkrétan nem minősül intőnek, róvónak, figyelmeztetésnek, stb. csak tájékoztatja a szülőket, hogy jobban kellene figylenem.

Nagyon félek anyukám reakciójából, igaz, hogy a jegybe nem számít meg nemrég kaptam ofői dícséretet, de akkor is nagyon félek.

Most mondjam el mikor még nem kaptam meg, mert a tanár még nem szedte be a felelős füzetét, vagy majd ha megvan?

2017. jún. 2. 17:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Csak egy jó tanács amit a jövődben érdemes megfogadni: mindíg magadnak tanulj. Sajnos az anyukád ezzel a hozzáállásaval azt éri el, hogy kis semmiségeken stresszelsz és így pár év alatt könnyen kiéghetsz. Igen ez tényleg semmiség és nem normális dolog, hogy emiatt idegeskedsz 12 évesen. Ezt nem rosszindulatból írom, csak sajnos sok ilyen ismerősöm volt nekem is, akiknek 16 évesen olyan stresszes volt az iskolás élet, hogy szinte tönkrementek benne.
2017. jún. 2. 22:50
 12/16 anonim ***** válasza:

Engen is megdöbbent hogy egy gyereknek ennyire félnie kell ezt elmondania.

Azt te tudod hogy hogyan jársz jobban anyukáddal.Lehet hogy en a helyedben bevallanán inkább..

2017. jún. 3. 06:45
 13/16 A kérdező kommentje:

,,könnyen kiéghetsz"

Ezt hogy értsem?

2017. jún. 3. 07:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy 12 évesen már egy merő görcs vagy kb. olyan baromságon, mint az általános iskolai jegyek meg beírások, amik soha sehová a büdös életben nem fognak számítani, ráadásul anyád még rá is stresszeltet, halál fölöslegesen.
2017. jún. 3. 09:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen pont így értettem
2017. jún. 3. 09:55
 16/16 A kérdező kommentje:
Most megijesztettetek..
2017. jún. 3. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!