Mit gondoltok erről a szituációról? Jogos volt az anya részéről?
Anélkül, hogy én beletenném magam a történetbe. :)
Egy család nyaralni megy. Van egy nagyjából ötéves kislány és és egy tizenegy éves kisfiú. A lány belerak egy hosszú botot a tűzbe majd hadonászik vele, anyja rászól, hogy hagyja abba. A lány nem hagyja abba, és véletlenül eltalálja a fiút, akit megéget a bot. (semmi komoly sérülés)
Az anya erre üvölteni kezd, felkapja a botot, belerakja a parázsba/már alig lobogó tűzbe, és belenyomja az izzó végét a kislány karjába.
Jogos?
A kérdezőknek:
vagy a fiú vagyok, vagy a lány, vagy csak egy barát, akinek a lány/fiú elmesélte. Tényleg számít ez? :)
Ha még erre téved valaki: mit gondoltok, ilyen körülmények mellett a kislány (verés, pofon, egyéb nem történt, csak rángatás, kedvenc játék eltörése, hasonlók (és a fent leírtak persze) válhatott (nem született) pszichopatává, szadistává, vagy bármilyen egyéb mentális betegsége, akár skizofréniája lehet? Milyen dolgok vezethetők vissza ilyen "traumákhoz"?
Tehát te vagy a lány ès ilyen idiota anyád van vagy volt.
Igen, okozhazhat pszichès bajokat.
Ha én lennék a lány, kérdeznék olyat, lehetek-e szadista vagy skizofrén? Szerintem tudnám magamról.
De tény, végül is miért ne kérdezném, ha okokat akarnék tudni... Rendben, valóban lehetnék akár a lány is.
Vagy a fiú is, aki látja a húgát, és okokat keres.
Vagy egy barát is, aki látja a lányt, és úgy gondolja, kezdi megérteni, miért ilyen.
Ettől eltekintve, kérdésem még mindig fent áll!
Ennyit filozofálni meg köntörfalazni csak nők/lányok szoktak. :D Úgyhogy a fiú vagy az apa biztosan nem vagy, anyuka meg nyilvánvaló okok miatt nem.
(mondom ezt szintén lányként)
Ha szerinted irreleváns a válaszadás szempontjából, akkor akár el is árulhatnád végül is, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!