Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok erről a szituáci...

Mit gondoltok erről a szituációról? Jogos volt az anya részéről?

Figyelt kérdés

Anélkül, hogy én beletenném magam a történetbe. :)

Egy család nyaralni megy. Van egy nagyjából ötéves kislány és és egy tizenegy éves kisfiú. A lány belerak egy hosszú botot a tűzbe majd hadonászik vele, anyja rászól, hogy hagyja abba. A lány nem hagyja abba, és véletlenül eltalálja a fiút, akit megéget a bot. (semmi komoly sérülés)

Az anya erre üvölteni kezd, felkapja a botot, belerakja a parázsba/már alig lobogó tűzbe, és belenyomja az izzó végét a kislány karjába.

Jogos?

2017. máj. 30. 20:25
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%
Azok a hasonló esetek milyen esetek voltak, hogy az apa mindig a fölemelte a hangját? És az anya csak a kislányával ilyen?
2017. máj. 31. 15:30
 32/42 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, áruld már el, hogy ki vagy a sztoriban...
2017. máj. 31. 16:08
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló esetek??????? Több is?? Hogy a jóisten nyomorítsa le azt a beteg állatot!! Ne nevezzük szutyoknak????????? Hallod nálad is komolya problémák lehetnek. Az apukáról is megvan a véleményem inkább le se írom. Nem tudom mit keresnek még mindig az ilyen "szülőknél" a gyerekek.
2017. máj. 31. 19:02
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy pofon, ütés nem történt, attól még bántalmazás bőven történhetett. A bántalmazás nem csak ezek. Sokkal rosszabb ha pl. megrángatja, megkötözi, olyat is halottam, hogy dühébe levágta a haját a kislánynak, bezárja kis helyiségbe nem ad neki enni, kényszeríti valamire hogy végignézze stb. Ilyesmiket tudok elképzelni "hasonló" eseteknek. Ezek valójában durvább dolgok és messzebbre vezetnek, mint egy pofon. Ilyenektől tényleg el kell venni a gyerekeket, mert baj lesz csak idő kérdése, és az apa is sáros, mert hagyja.
2017. máj. 31. 19:20
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem normalis az ilyen "anya"... Sztem a kérdező lehet hogy az anya es igy próbál visszaigazolást találni...de tolem sem érkezik mas válasz..remelem a kislánynak nem marad örök heg az égés helyén.
2017. máj. 31. 20:14
 36/42 A kérdező kommentje:

A kérdezőknek:

vagy a fiú vagyok, vagy a lány, vagy csak egy barát, akinek a lány/fiú elmesélte. Tényleg számít ez? :)

Ha még erre téved valaki: mit gondoltok, ilyen körülmények mellett a kislány (verés, pofon, egyéb nem történt, csak rángatás, kedvenc játék eltörése, hasonlók (és a fent leírtak persze) válhatott (nem született) pszichopatává, szadistává, vagy bármilyen egyéb mentális betegsége, akár skizofréniája lehet? Milyen dolgok vezethetők vissza ilyen "traumákhoz"?

2017. máj. 31. 20:56
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

Tehát te vagy a lány ès ilyen idiota anyád van vagy volt.

Igen, okozhazhat pszichès bajokat.

2017. máj. 31. 22:46
 38/42 A kérdező kommentje:

Ha én lennék a lány, kérdeznék olyat, lehetek-e szadista vagy skizofrén? Szerintem tudnám magamról.

De tény, végül is miért ne kérdezném, ha okokat akarnék tudni... Rendben, valóban lehetnék akár a lány is.

Vagy a fiú is, aki látja a húgát, és okokat keres.

Vagy egy barát is, aki látja a lányt, és úgy gondolja, kezdi megérteni, miért ilyen.

Ettől eltekintve, kérdésem még mindig fent áll!

2017. máj. 31. 23:04
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

Ennyit filozofálni meg köntörfalazni csak nők/lányok szoktak. :D Úgyhogy a fiú vagy az apa biztosan nem vagy, anyuka meg nyilvánvaló okok miatt nem.

(mondom ezt szintén lányként)

Ha szerinted irreleváns a válaszadás szempontjából, akkor akár el is árulhatnád végül is, nem?

2017. máj. 31. 23:20
 40/42 anonim ***** válasza:
Nem az anya kérdező, de felnőtt a szóhasználat alapján, pl. "egy tizenegy éves kisfiú". A gyerekek mivwl nagyon kicsik, ha egyikük baràtja lenne a kérdező nem ezekkel a szavakkal írná le a gyermekeket. Szerintem valamelyik nagyszülő(apai?) vagy a szülők már elváltak és valamelyik új párja, esteleg a szerető. Annyiban lényeges, hogy ki a kérdező, hogy ha érett felnőtt, akkor ne hagyja szó nélkül, mert az anya beteg, ezt kezelni KELL!
2017. máj. 31. 23:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!