Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok erről a szituáci...

Mit gondoltok erről a szituációról? Jogos volt az anya részéről?

Figyelt kérdés

Anélkül, hogy én beletenném magam a történetbe. :)

Egy család nyaralni megy. Van egy nagyjából ötéves kislány és és egy tizenegy éves kisfiú. A lány belerak egy hosszú botot a tűzbe majd hadonászik vele, anyja rászól, hogy hagyja abba. A lány nem hagyja abba, és véletlenül eltalálja a fiút, akit megéget a bot. (semmi komoly sérülés)

Az anya erre üvölteni kezd, felkapja a botot, belerakja a parázsba/már alig lobogó tűzbe, és belenyomja az izzó végét a kislány karjába.

Jogos?

2017. máj. 30. 20:25
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
89%
Undorító nő az ilyen. Nem túlzás szutyoknak nevezni. Én egyenesen az izzó fadarabot nyomnám fel a ....!
2017. máj. 31. 00:06
 22/42 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem is a kérdező a kislány a sztoriban.

Egyébként természetesen nem jogos, és felesleges védeni az anyukát a bántó szavak elől.

2017. máj. 31. 03:41
 23/42 anonim ***** válasza:
100%

Ha lökdösődnek, elesik és eltörik a karja, akkor büntetésből eltöri a másik gyerek csontját is?

Kb. ezért nem jogos a büntetés.

2017. máj. 31. 06:54
 24/42 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem neveles ez elmebaj.

Nem jogos nem okozunk fajdalmat semkinek.

En mint anya elvettem volna a botokat es befejeztem volna a tuzzel jatekot.

A lanyomnak megmutattam volna mit okozott testverenek es hogy faj es veszelyes.

2017. máj. 31. 06:59
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem jogos. Sajnos az anya egy picit idegbeteg lehet.
2017. máj. 31. 08:16
 26/42 anonim ***** válasza:
87%
Én az anya helyében rácsaptam volna a kislány kezére, és ennyi. Az jogos lett volna, amit az anya tett, erős túlzás, és a férj helyében elgondolkodnék a váláson és a gyerekek nálam történő elhelyezésén.
2017. máj. 31. 08:44
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
Én is hirtelen haragú vagyok, lehet, hogy csúnyán ráüvöltöttem volna a kislányra, de megégetni? Pszichológusra és dühkezelésre van szüksége az anyának.
2017. máj. 31. 11:27
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

Már korábban elmondta a véleményem, de eléggé érdekes lenne tudni, hogy az apa mit tett ez esetben?

Mert a gyerekek szempontjából nagyon nem mindegy!

2017. máj. 31. 11:52
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
Beteg a nő. Sanszos, hogy bántalmazta eddig is a gyerekeket, és nem egy pofon csattant el. Ez a történet messzebb vezet. Pszicholgógus, pszihiáter vagy valami kellene a nőnek, mert ez agresszió, 100%, hogy ez még előjött máshol is és elő is fog. Vannak itt még történetek, nem csak ez.
2017. máj. 31. 15:20
 30/42 A kérdező kommentje:

Az apa "hasonló" eseteknél nagyon ideges lett, felemelte a hangját a nővel szemben (nem nevezném üvöltözésnek), és mindig a gyerek pártját fogta.

Utolsó válaszolónak, pofon sosem történt.

2017. máj. 31. 15:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!