Mit gondoltok erről a szituációról? Jogos volt az anya részéről?
Anélkül, hogy én beletenném magam a történetbe. :)
Egy család nyaralni megy. Van egy nagyjából ötéves kislány és és egy tizenegy éves kisfiú. A lány belerak egy hosszú botot a tűzbe majd hadonászik vele, anyja rászól, hogy hagyja abba. A lány nem hagyja abba, és véletlenül eltalálja a fiút, akit megéget a bot. (semmi komoly sérülés)
Az anya erre üvölteni kezd, felkapja a botot, belerakja a parázsba/már alig lobogó tűzbe, és belenyomja az izzó végét a kislány karjába.
Jogos?

Szerintem is a kérdező a kislány a sztoriban.
Egyébként természetesen nem jogos, és felesleges védeni az anyukát a bántó szavak elől.

Ha lökdösődnek, elesik és eltörik a karja, akkor büntetésből eltöri a másik gyerek csontját is?
Kb. ezért nem jogos a büntetés.

Ez nem neveles ez elmebaj.
Nem jogos nem okozunk fajdalmat semkinek.
En mint anya elvettem volna a botokat es befejeztem volna a tuzzel jatekot.
A lanyomnak megmutattam volna mit okozott testverenek es hogy faj es veszelyes.

Már korábban elmondta a véleményem, de eléggé érdekes lenne tudni, hogy az apa mit tett ez esetben?
Mert a gyerekek szempontjából nagyon nem mindegy!

Az apa "hasonló" eseteknél nagyon ideges lett, felemelte a hangját a nővel szemben (nem nevezném üvöltözésnek), és mindig a gyerek pártját fogta.
Utolsó válaszolónak, pofon sosem történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!