Tényleg lenéző lennék, mert mondtam, hogy nem kellenek a babaholmik? Mit csináljak?
A szüleim még kiskoromban elváltak apa szeretője miatt.
Ott született 8 éve egy kisfiú, de sok kapcsolatom nincsen velük, ünnepekkor találkozunk leginkább csak, apával néha beszélünk telefonon.
Októberben fogok szülni és valamelyik nap felhívott apa felesége, hogy nekik még megvan a legtöbb a régi babaholmi, elhozza. Mondtam, hogy nem szükséges, mert még nincs kész a babaszoba, majd most kezdődik a felső szint átalakítása, meg már nagyjából tudom, hogy miből milyet szeretnék. De ma csak elhozta a babakocsit, meg egy halom babaruhát és hogy majd a kiságyat is elhozza, csak annak pár rácsa nagyon össze lett rágcsálva és azt ki kéne cserélni...
Nem akartam bunkó lenni, hogy visszaküldöm vele, de pl. a babakocsi egy ezeréves, hatalmas Bergon, kék-fehér kockás.
Én teljesen más stílusút akarok, sima feketében, esetleg szürkében.
A babaruhák legtöbbje szintén kisfiús, foltos. Nem is ilyeneket szeretnénk, ráadásul a babaruhák vásárlása már most is hatalmas program nekem, hiszen imádok vásárolgatni. Most felhívtam apát, hogy ezekkel mit csináljak, mert mondta a felesége, hogy lehetnek nálam bármeddig, nekik már ezek nem kellenek. Ezért gondoltam, hogy odaadom rászorulóknak, vagy valami, mert semmit nem tartunk meg a cuccokból. És apa mondta, hogy mennyire lenéző vagyok, meg hogy a felesége csak segíteni szeretett volna és nem azért szedte össze ezeket, hogy odaadjam idegeneknek. Kérdeztem, hogy akkor mit csináljak ezekkel, mert nem szeretnénk itthon kerülgetni feleslegesen. Erre rám csapta a telefont, hogy "csináljak velük, amit akarok"...
"A szüleim még kiskoromban elváltak apa szeretője miatt.
Ott született 8 éve egy kisfiú, de sok kapcsolatom nincsen velük, ünnepekkor találkozunk leginkább csak, apával néha beszélünk telefonon."
"És apa mondta, hogy mennyire lenéző vagyok, meg hogy a felesége csak segíteni szeretett volna és nem azért szedte össze ezeket, hogy odaadjam idegeneknek."
Szóval itt nem arról van szó, hogy apukának új családja van, hanem az új nő és apuka miatt apa nélkül nőtt fel a kérdező. Ennek ellenére jogot formál apuka és a nője, hogy beledumáljanak kérdező életébe. A jó viszony megtartásának híve vagyok, de ez a viselkedés nálam is kiverné a biztosítékot.
Hát, apukádat jobb volt elengedni, menjen azzal a nővel, de a te életed 20 évvel később már minek mérgezi?
Dobd ki ezeket a vackokat, mert ha rászorulónak akarod adni, még megsértődik!
Elosztogatod a szegényebb rokonoknak, barátnőknek, ha az sincs felteszed a facebookon kismama csoportba, hogy ingyen elvihető.
Ha szóba hozza apád felesége, hogy használod-e ezeket, akkor meg mondd, hogy nagyrészüket elcserélted barátnőkkel, de köszönöd szépen. Aztán vagy kapsz újabb adagot, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!