Normális, ha emiatt bűntudatom van?
Nos, elég sokat vagyok a gép előtt. Napi több 10 órát.
Anya sokszor szidott le és mondta, hogy kikötteti a netet, stb.
Mostanában nem szól érte, de folytatom, ahogy eddig.
Attól félek titkon haragszik rám érte, vagy rosszul esik neki, csak nem mondja meg, vagy kibeszéli a mamámmal a hátam mögött és úgy érzem rosszat teszek, bűntudatom van.
Ez normális vagy alaptalan?
Igen. Normális. Mérd az időt. Minden órában álljál fel előle, legyen egy kutyád, vidd el sétálni, éljél is egy kicsit. Nem lehet mindent a sík képernyőn megtapasztalni. Amíg velem beszélgetsz, amíg az én soraimat olvasod... hát az anyádét nem. Lehet, hogy olyan emberekkel több kapcsolatod van, mint akikkel egy fedél alatt élsz. Ez nem zavar? Nagyon magányos lehet az, aki egy internetfüggővel él.
Jó lenne, ha segítséget kérnél. Ez ugyanolyan függőség, mint a szerencsejátékfüggőség.
"Napi több 10 órát." - Annyi nincs is egy napban! :DD
Vele beszélgess, ne itt, idegenekkel!
Normális, mert tudod, hogy igaza van jóanyádnak.
Keress más hobbit, segíts otthon, járj el a barátaiddal. Egyáltalán nem egészséges, hogy hazaérsz suliból és hajnal kettőig bsztatod a géped.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!