Mivel nyugtassam meg anyát, ha nagyon sír? Bűntudatom van kicsit
2 hónapos a féltestvérem, én 17 éves vagyok.
Elköltözök apához, leginkább a baba miatt. Nem részletezném, de mióta hazajöttek a kórházból, a nevelőapám teljesen ingerült velem, bármit csinálok, az nem jó.
Hozzám nem jöhet senki, még a legjobb barátnőim, vagy a barátom sem, mert "zavarunk" (kb. csak a szobámban lennénk). Az más, hogy a nevelőapám haverjai tegnap este 10-ig itt ültek... Nem csinálhatok itthon semmit, kb. már azért megjegyzést kapok, ha lemegyek az emeletről. Szerintem így nem lehet élni, vagyis én nem akarok így. Beszéltem apával, ő is mondta, hogy menjek nyugodtan.
Csak ő elég keveset van otthon, sokat is utazik, szóval nagyobb teret kapok úgymond. Elmondtam ma anyának, aki azóta zokog, hogy nem szeretne elveszíteni és hogy neki én vagyok a legfontosabb...
Nagyon sajnálom és szeretem, de én így nem tudok élni, hogy a saját otthonomban rosszul érzem magam.
Miért nem beszélsz anyukáddal a nevelőapádról?
Ő nem látja, hogy milyen veled? Nem tudna ő beszélni a pasassal, hogy ne legyen ilyen?
Bár.. ha 2 hós kisbaba mellett este 10-ig ott lógnak a haverok, feltételezem, anyukád nem tudna rá hatni. :/
Ha te lennél neki a legfontosabb, helyre tenné a farkát. Persze, nevelőapádnak te egy senki voltál mondig is, így meg pláne, hogy van közös gyerek.
Ne legyen bűntudatod, menj csak el, igazad van.
Én nem tudtam hasonló helyzetben, és 3 év alatt majdnem az öngyilkosságig jutottam.
2-es, anyucinak miért lenne szüksége rá takarítani, meg ilyesmik?! Akkor ezen az elven a kérdező egyetemre meg dolgozni se menjen, mert vásárolni kell.
Felejtős, anyuka-apuka megoldják ketten, a kérdezőnek a továbbtanulással vagy melóval kell foglalkoznia, nem pesztrálni és társai.
Hiába sir , nem véd meg.
Nem öt kell sajnalni, hanem teged .
Te kene sirj , te vagy rossz helyzetben . Hadd ne öt kelljen vigasztalni .
9!
Az ne a kérdező gondja legyen, hogy az anyja mennyit éjszakàzik vagy pihen. Ő vàllalta a gyereket!!!!
És ha elolvastad volna, talân nem írtàl volna hülyeséget!!!! Ilyet nem mondunk egy 17 évesnek, hogy undorító vagy...
Menj, hisz anyukàd nem àll ki melletted, hàtha apukàdnàl jobb sorod lesz, és ne legyen bűntudatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!