Mit tegyek? Már nem bírom tovább?
Már nem bírom tovább,kezdek megbolondulni! 17 éves lány vagyok lassan 18,anyámmal élek és a testvéremmel aki 21 éves.Apám 5 éve meghalt.
A legfőbb probléma az hogy anyám cukorbeteg és levan bénulva a jobb és bal oldalán is,ami még a legrosszabb hogy nem tud beszélni,szóval az ,,ágyhoz van kötve".
A tesóm az alap dolgait anyámnak eltudja végezni:etetés,itatás,fürdetés stb..a tesóm anyámmal van egy szobában állandóan,hogy gondoskodjon róla.
Nah eddig az alap dolgokat elmondtam-mos jönne a főbb gond,az hogy ki nem állhatom anyámat!
Állandóan sír de nem úgy...hanem üvöltve,van amikor 2 órát is át tud sírni.Általában tudjuk hogy mit szeretne de néha elkepzelésünk sincs!
Nekem még ott van a suli,tanulás rengeteg házi stb,de anyámtól nem tudok tanulni és házit írni mert állandóan sír,éjjel is meg nappal is.
A szobám pont anyám szobája mellett van és minden áthallatszik,ami a legrosszabb hogy éjjel nem tudok aludni.
Egyszerűen nem bírom tovább,kikészültem idegileg is.
Mit kéne tegyek?Vagy valami tanácsot kérek!:(
(amúgy bocsi a helyesírási hibákért).
Lett valami változás?? :)
Írd meg pár szóban, kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!