Mit tegyek? Már nem bírom tovább?
Már nem bírom tovább,kezdek megbolondulni! 17 éves lány vagyok lassan 18,anyámmal élek és a testvéremmel aki 21 éves.Apám 5 éve meghalt.
A legfőbb probléma az hogy anyám cukorbeteg és levan bénulva a jobb és bal oldalán is,ami még a legrosszabb hogy nem tud beszélni,szóval az ,,ágyhoz van kötve".
A tesóm az alap dolgait anyámnak eltudja végezni:etetés,itatás,fürdetés stb..a tesóm anyámmal van egy szobában állandóan,hogy gondoskodjon róla.
Nah eddig az alap dolgokat elmondtam-mos jönne a főbb gond,az hogy ki nem állhatom anyámat!
Állandóan sír de nem úgy...hanem üvöltve,van amikor 2 órát is át tud sírni.Általában tudjuk hogy mit szeretne de néha elkepzelésünk sincs!
Nekem még ott van a suli,tanulás rengeteg házi stb,de anyámtól nem tudok tanulni és házit írni mert állandóan sír,éjjel is meg nappal is.
A szobám pont anyám szobája mellett van és minden áthallatszik,ami a legrosszabb hogy éjjel nem tudok aludni.
Egyszerűen nem bírom tovább,kikészültem idegileg is.
Mit kéne tegyek?Vagy valami tanácsot kérek!:(
(amúgy bocsi a helyesírási hibákért).
Hát sóhajts egy párat aztán folytasd ahol abbahagytad!
Legjobban az zavar amikor sír de nem tudjâtok miért, tehetetlenek vagytok.
Ha mindent megadtatok neki akkor nyugodtan hagyjátok sírni nem kell leàllítani, ő tudja hogyan érez.
Én apàmmal küzdöttem 10-20 éves koromig, jó én ffi vagyok
A rokonok általában csak pénzt meg némi kaját szoktak hozni.
Ápolót nem szeretnének,se a rokonok és a nővérem se.
Apolot nem akartok ??
Miert nem ? Inkabb mind belerokkantok ?
Tegyetek edesanyad toloszekbe es vigyetek setalni friss levego arnyekos kert vizpart stb
E
Egy teljesen lebenult embert is lehet toloszekbe tenni.
Valoszinu a bezartsag miattt depresszios lett
Szerintem azért nem szeretnének, mert nagyon drága. Mi a nagyszüleimmel jártuk ezt végig az utolsó éveikben, aki bejárt egy volt ápolónő volt, minden megmozdulása egy ezres volt lényegében, havonta elvitt min. 60 ezer Ft-ot, de rákényszerültünk úgyhogy fizettünk. Azt nem írtad, hogy hogyan álltok anyagilag, de nagyon sok pénz, plusz aki hozzánk járt még folyamatosan lopott is, mert tudta, hogy rászorulunk és nem tudjuk kirúgni pároslábbal, ahogy megérdemelte volna.
Mikor fogsz érettségizni? Esetleg az lehetne neked egy kitörési lehetőség, ha másik városban tanulsz és kollégista leszel. Esetleg még gimiben is érdeklődhetnél a kollégiumi lehetőségekről szociális alapon, hátha lesz üres férőhely következő tanévre(gondolom az idei már nem aktuális) és akkor ott tudnál lenni legalább hétköznapokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!