Ti ha 20 évesen el akarnátok otthonról költözni, kikérnétek a szüleitek véleményét, vagy csak közölnétek hogy elköltöztök?
Figyelt kérdés
2017. máj. 26. 10:56
21/22 anonim válasza:
Ha azt akarnám, hogy megmaradjon a jó viszony, akkor nem csak kikérném a véleményüket, hanem alaposan el is gondolkoznék rajta, úgy döntenék, hogy végülis mi legyen.
Elköltöztél azóta?
22/22 anonim válasza:
Sajnon sok helyen ilyenkor még be is zárnak ha már föl is hozod h költöznél,:( Ezért kell megszervezni ilyen szülőknél ügyesen,én annyit se mondtam h hello apámnak épp vhol piált szerencsére,anyám meg orrba lett vágva,mert visszakart rángatni( molesztálos apa ellen sose lépett fel)... Na ennek 15 éve, ajtót se nyitottam azota rájuk és nincs büntutadom,nekik se volt,és remélem már a pia megölte mindkettőt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!