Hogyan győzhetném meg a szüleimet?
Van egy hörcsögöm (kb.fél éves), és szeretnék neki egy 120-as terráriumot csináltatni a saját pénzemből (kb.8-10 ezer körülre jönne ki). Most 2 ketrec+egy doboz van összekötve, viszont sokkal szebben néz ki egy terra mint egy ketrec. A lényeg az, hogy a szüleim nem engedik. Mert szerintük már így is elég nagy helye van, és fölösleges pénzkidobás lenne egy terrárium, és sokkal értelmesebb dolgokra el tudnám költeni a pénzem.
Azt tudni kell, hogy adiákmelózni szoktam, szóval nem rokonoktól/szülőktől kapott pénzről van szó. Plusz valószínűleg még pluszba is lennék, ha a másik 2-t eladnám.
Légyszives az olyan választóktól kíméljetek, hogx minek ekkora állatnák ilyen nagy hely stb...
Hajrá valahogy győzd meg őket!
Pénzkidobás annyi szent, én is anno ilyesmiket műveltem de legalább megtanulsz pénzzel bánni és később nagy összegeknél rutinos leszel
Ne felejts el visszanézni a művedre pár év múlva, tanulságos és muris lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!