Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Ti ennétek belőle?

Mit tegyek? Ti ennétek belőle?

Figyelt kérdés

Anya folyton csúnyán beszél velem, soha egy kedves szava nincs hozzam.Szülinapom alkalmából vett nekem egy tortát (jobban örültem volna ha ő készítette volna szeretettel mint minden más szülő).Probaltam mosolyogni, és jo fejet vágni hozza, hogy hurrá milyen jo anya, végre lesz egy nap amikor nem fogunk vitázni, de ő ugyan ugy csúnyán beszélt velem.Kerdeztem hogy miylen ízű a torta (tényleg kedvesen és kíváncsian) és ezt mondta jo hangosan: "ne mérgelj fel! Menj nézd meg honnan tudjam én?" (Közben elméletileg ő rendelte). Azutan elkezdte szidni apát, hogy milyen szemet ember mert új barátnője van (közbe anya miatt váltak el mert megcsalta) Erre már nem bírtam tovább és kicsit felkaptam a vizet. Megkérdeztem tőle hogy azt hiszi olyan nagy valami hogy vett egy tortat, azt hiszi ettől jobb szülő? Inkabb szépen beszélne, ajándék helyett.És mondtam neki nem is kell belőle, egye meg ő! És kicsit ugy éreztem nem is miattam vette a tortat hanem hogy ő egyen, ès hogy dicsekedhessen hogy milyen jo szülő. Ti mit tennének? Ennétek belőle?

20/L

2017. máj. 22. 12:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%
Le se xarnam a tortajat. Ha ennyire kedvesen adta pofan baxtam volna vele.
2017. máj. 22. 12:08
 2/12 anonim ***** válasza:
86%

1,Nem.

2,Nem minden szülő sütöget, és aki sütöget,az sem mindig szeretettel teszi, hanem pl. megszokásból vagy pénzhiányból. Itt nincs semmilyen összefüggés.

2017. máj. 22. 12:19
 3/12 anonim ***** válasza:
31%
Miért van ekkora nagy mellényed? A béke érdekében egyél belőle, nem halsz bele. Ezzel csak tovább hergeled. Megéri?
2017. máj. 22. 12:20
 4/12 anonim ***** válasza:
61%
Eleg baj, ha egy ilyen felhergeli... ennyi erovel mindig mindent nyeljen le, csak mert az anyja...nana, hogy legyen nagy mellenye es kerje ki maganak, nem palotapincsi, akivel ugy lehet beszelni, mint egy xar darabbal.
2017. máj. 22. 12:30
 5/12 anonim ***** válasza:
37%

Amíg a MamaHotel lakója vagy, sokszor kell megalkudnod a békesség kedvéért.

Válásukban ne akarj igazságot tenni, mert ha te is iszod levét, akkor is csak és kizárólag kettejük dolga.

.

Hiányolom, hogy nem térsz ki arra, te mivel szoktad meglepni anyád az ő név- és szülinapja alkalmából...!

2017. máj. 22. 12:31
 6/12 anonim ***** válasza:
70%
Az anyámból? Én ennék. simán..szörnyű tud lenni. Saját magának veszi ő is a tortát, évek óta:(((...már nem is titkolja.
2017. máj. 22. 12:45
 7/12 anonim ***** válasza:
61%
Simán ennék belőle már csak illem miatt is. Arra nem gondoltál hogy esetleg néha beszélgess vele, érdeklődj mi van vele stb.,? 20 évesen ezeknek már alap dolgoknak kéne lenni le kell nyelni néha a gombócot....
2017. máj. 22. 12:58
 8/12 anonim ***** válasza:
3%

Kerdezted: "milyen izu a torta". Honnan tudja, most vette, nem kostolta meg meg, majd akkor meg tudja mikor felvagod.

Vagy, talan, azt akartad tudni, milyen krem, toltelek van a tortaban? Ha o rendelt valami kulonlegeset, akkor tudja, de ha a fridzsiben ramutatott, akkor nem biztos, hogy tudja mi van benne.

A tobbire nem kommentalok, azt hittem 12 eves vagy, nem 20.

2017. máj. 22. 13:12
 9/12 anonim ***** válasza:
73%

Mi az összefüggés a szeretet és aközött, hogy honnan van a torta? Semmi. Anyám utál sütni ennek ellenére nagyon jó szülő, más ha átmegy a nagyanyjához egy tepsi sütivel és három ételhordónyi kajával megy haza, az enyém nem hogy nem süt, de főzni sem szokott pedig nagyon jó a kapcsolatunk.

Én ennék belőle, mert szeretem a tortát de nem állnék le vele jópofizni ilyen balhé után.

2017. máj. 22. 13:43
 10/12 anonim ***** válasza:
41%
Ilyen esetben biztosan nem ennék a tortából. Nyelje le a gombócot? Ne merje mehkérdezni milyen izű a torta? Ha az anyja nem egy kötekedős idióta lenne akkor szerintem simán mondta volna, hogy milyen izű mert ha az ember csak azt a szar szupemarketes tortát veszi akkor is rá van írva milyen izű. Szerintem simán ott kell hagyni főni a saját idegében. Szerintem amint lesz rá lehetőséged költözz el, mert idővel egyre csak keserűbbé teszi majd az életedet.
2017. máj. 22. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!