Mit tegyek? Ti ennétek belőle?
Anya folyton csúnyán beszél velem, soha egy kedves szava nincs hozzam.Szülinapom alkalmából vett nekem egy tortát (jobban örültem volna ha ő készítette volna szeretettel mint minden más szülő).Probaltam mosolyogni, és jo fejet vágni hozza, hogy hurrá milyen jo anya, végre lesz egy nap amikor nem fogunk vitázni, de ő ugyan ugy csúnyán beszélt velem.Kerdeztem hogy miylen ízű a torta (tényleg kedvesen és kíváncsian) és ezt mondta jo hangosan: "ne mérgelj fel! Menj nézd meg honnan tudjam én?" (Közben elméletileg ő rendelte). Azutan elkezdte szidni apát, hogy milyen szemet ember mert új barátnője van (közbe anya miatt váltak el mert megcsalta) Erre már nem bírtam tovább és kicsit felkaptam a vizet. Megkérdeztem tőle hogy azt hiszi olyan nagy valami hogy vett egy tortat, azt hiszi ettől jobb szülő? Inkabb szépen beszélne, ajándék helyett.És mondtam neki nem is kell belőle, egye meg ő! És kicsit ugy éreztem nem is miattam vette a tortat hanem hogy ő egyen, ès hogy dicsekedhessen hogy milyen jo szülő. Ti mit tennének? Ennétek belőle?
20/L

1,Nem.
2,Nem minden szülő sütöget, és aki sütöget,az sem mindig szeretettel teszi, hanem pl. megszokásból vagy pénzhiányból. Itt nincs semmilyen összefüggés.

Amíg a MamaHotel lakója vagy, sokszor kell megalkudnod a békesség kedvéért.
Válásukban ne akarj igazságot tenni, mert ha te is iszod levét, akkor is csak és kizárólag kettejük dolga.
.
Hiányolom, hogy nem térsz ki arra, te mivel szoktad meglepni anyád az ő név- és szülinapja alkalmából...!

Kerdezted: "milyen izu a torta". Honnan tudja, most vette, nem kostolta meg meg, majd akkor meg tudja mikor felvagod.
Vagy, talan, azt akartad tudni, milyen krem, toltelek van a tortaban? Ha o rendelt valami kulonlegeset, akkor tudja, de ha a fridzsiben ramutatott, akkor nem biztos, hogy tudja mi van benne.
A tobbire nem kommentalok, azt hittem 12 eves vagy, nem 20.

Mi az összefüggés a szeretet és aközött, hogy honnan van a torta? Semmi. Anyám utál sütni ennek ellenére nagyon jó szülő, más ha átmegy a nagyanyjához egy tepsi sütivel és három ételhordónyi kajával megy haza, az enyém nem hogy nem süt, de főzni sem szokott pedig nagyon jó a kapcsolatunk.
Én ennék belőle, mert szeretem a tortát de nem állnék le vele jópofizni ilyen balhé után.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!