Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit tennétek, ha valamelyik...

Ti mit tennétek, ha valamelyik szülőtök "telejós" lenne?

Figyelt kérdés

És még az internetet is bombázná hasonló dolgokkal...

Kort és nemet írjatok, köszi!

2017. máj. 21. 21:12
 1/10 anonim ***** válasza:
19%
Semmit. Ha élvezi, örömét leli benne, csinálja. Addig nincs gond vele, amíg valaki nem "megszállott".
2017. máj. 21. 21:23
 2/10 anonim ***** válasza:
20%

Attól függ, mi a valós tudása emögött, és egyáltalán ígér-e olyan eredményeket, amit nem fedez a tudása.

A telejósokból tipológiám van.:) Kb. 15%-uk az, akikkel nincsen erkölcsi problémám.

2017. máj. 21. 21:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha együtt mennénk valahová, zacskót húznék a fejemre. Egyébként semmit. Nem az én dolgom.
2017. máj. 21. 21:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudod hogy van ez: az ember a barátait megválaszthatja, a szüleit nem. Nincs okod szégyenkezni miatta. Ő nem te vagy, aki az egyik szülőd alapján ítél meg, annak pontosan annyit is ér a veleménye. 36N
2017. máj. 21. 21:42
 5/10 Blondie.W ***** válasza:
90%
Utálom, ahogy a telejósok produkálják magukat a senmire. De ha mondjuk Apám az lenne, akkor lepacsiznék vele, hogy jól lehúzza a sok hülyét. :D:D
2017. máj. 21. 21:48
 6/10 anonim ***** válasza:
94%

Kizártnak tartom a helyzetet.

És gusztustalan, penzlehuzo banda.

2017. máj. 21. 22:18
 7/10 anonim ***** válasza:
97%
Jellemzően kisnyugdijasok telefonálnak oda, és csodát várnak az anyagi helyzetük megoldására. A csoda jönni fog, a következő havi telefonszámlaval. Bunkó vagyok, tudom, de soha nem lenne gyomrom így kihasználni embereket.
2017. máj. 21. 22:24
 8/10 anonim ***** válasza:
90%

Ha ez neki megfelel, csinálja. Nekem nem tisztem eldönteni még akkor sem, ha személy szerint nem értek egyet vele.

Felnött embee az ö dolga, mit csinál és pont.

28n

2017. máj. 22. 06:32
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szégyellném, hogy buta embereket szed rá pénzért... ill. hogy ország-világ tudja, hogy milyen gennyláda.
2017. máj. 22. 14:40
 10/10 anonim ***** válasza:
kitagadnám a családból, és a gyerekemet a közelébe se engedném.
2017. máj. 23. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!