Ti mit tennétek, ha valamelyik szülőtök "telejós" lenne?
Figyelt kérdés
És még az internetet is bombázná hasonló dolgokkal...
Kort és nemet írjatok, köszi!
2017. máj. 21. 21:12
1/10 anonim válasza:
Semmit. Ha élvezi, örömét leli benne, csinálja. Addig nincs gond vele, amíg valaki nem "megszállott".
2/10 anonim válasza:
Attól függ, mi a valós tudása emögött, és egyáltalán ígér-e olyan eredményeket, amit nem fedez a tudása.
A telejósokból tipológiám van.:) Kb. 15%-uk az, akikkel nincsen erkölcsi problémám.
3/10 anonim válasza:
Ha együtt mennénk valahová, zacskót húznék a fejemre. Egyébként semmit. Nem az én dolgom.
4/10 anonim válasza:
Tudod hogy van ez: az ember a barátait megválaszthatja, a szüleit nem. Nincs okod szégyenkezni miatta. Ő nem te vagy, aki az egyik szülőd alapján ítél meg, annak pontosan annyit is ér a veleménye. 36N
5/10 Blondie.W válasza:
Utálom, ahogy a telejósok produkálják magukat a senmire. De ha mondjuk Apám az lenne, akkor lepacsiznék vele, hogy jól lehúzza a sok hülyét. :D:D
6/10 anonim válasza:
Kizártnak tartom a helyzetet.
És gusztustalan, penzlehuzo banda.
7/10 anonim válasza:
Jellemzően kisnyugdijasok telefonálnak oda, és csodát várnak az anyagi helyzetük megoldására. A csoda jönni fog, a következő havi telefonszámlaval. Bunkó vagyok, tudom, de soha nem lenne gyomrom így kihasználni embereket.
8/10 anonim válasza:
Ha ez neki megfelel, csinálja. Nekem nem tisztem eldönteni még akkor sem, ha személy szerint nem értek egyet vele.
Felnött embee az ö dolga, mit csinál és pont.
28n
9/10 anonim válasza:
Szégyellném, hogy buta embereket szed rá pénzért... ill. hogy ország-világ tudja, hogy milyen gennyláda.
10/10 anonim válasza:
kitagadnám a családból, és a gyerekemet a közelébe se engedném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!