Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kezelnétek ha anyátoknak...

Hogy kezelnétek ha anyátoknak tetszene a pasitok?

Figyelt kérdés

nem nyomul rá vagy ilyesmi(vagy legalábbis remèlem), hanem mindíg megjegyzi hogy milyen jól nèz ki, meg ilyeneket mond hogy "na csak gyere ide majd az anyós megvígasztal", meg hogy drága szíve milyen aranyos , helyes, nemrossz, stb.

akkor akadtam ki amikor összevesztünk a pasimmal anyán meg sírt. megkèrdeztem tőle hogy talán szerelms belè vagy mi?

arra ne gondoljatok hogy anyámmal van köztük valami, legalábbis èn nem gondolom, mert anyám 60 èves , túlsúlyos, egyszóval nem egy milf típus.a pasim 30 èves sportoló, elèg meredek lenne ha lenne köztük valami. de èn már semmin nem lepődök meg.

2017. máj. 21. 13:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
53%
Hat… szep kis "anya". Egy palit egy no kora vagy csunyasaga nem nagyon allit meg, ha tarcan kinalja magat a "holgy".
2017. máj. 21. 14:05
 12/19 A kérdező kommentje:
nem csúnya anyám, csak hát azèrt nem pont a pasim ideálja.most kèpzeljetek el egy sportolót, meg őt.nonszensz
2017. máj. 21. 14:08
 13/19 anonim ***** válasza:
75%
Nem mindig nonszesz. Volt mar ilyenre pelda.
2017. máj. 21. 14:10
 14/19 anonim ***** válasza:
13%
Anyádnak ha van is egy kis hibája , de neked már most van ennyi idősen.
2017. máj. 21. 14:22
 15/19 A kérdező kommentje:
mièrt is?
2017. máj. 21. 14:23
 16/19 anonim ***** válasza:
61%
Oke tenyleg fura kicsit, visszavehetne, de lehet csak "humoros" es tul laza....
2017. máj. 21. 14:48
 17/19 anonim ***** válasza:
86%

"anyum kicsit szabadszellemű ès szókimondó."

Tudod kedves kérdező, ezen az oldalon kettős mérce van!

Ha egy apa nyomulna ennyire nyíltan a a fia barátnőjére, akkor egy "beteges pedofil állat" lenne.

Ha a mamádnak csorog a nyála a pasid után és teszi a szexista megjegyzéseit, akkor csupán "szabadszellemű" !!

Erről ennyit.

2017. máj. 21. 16:51
 18/19 anonim ***** válasza:
76%

"legalábbis èn nem gondolom, mert anyám 60 èves , túlsúlyos, "

Úgy látom, hogy elmaradt a nemi felvilágosításod!!

Attól, hogy egy nő 60 éves és túlsúlyos, még pont ugyanott viszket neki, mint egy sovány fiatalnak!

2017. máj. 21. 16:56
 19/19 anonim ***** válasza:
90%
Az én anyámnak is bejön a barátom :D Engem zavar, de nem foglalkozok vele, mert nem mondogatja állandóan és ő szerencsére nem tesz ilyen megjegyzéseket, hogy elfeküdne vele az ágyban meg ilyenek...Azért az durva lenne:D
2017. máj. 21. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!