Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek faterom miért...

Szerintetek faterom miért nemtud megcsinálni alapvető dolgokat illetve miért ilyen igénytelen, vagy csak lusta?

Figyelt kérdés

51 éves túlsúlyos gyakran ilyen vizes ödémás a lába meg elvileg fájnak is neki, DE építőiparban dolgozik fizikai munkásként.

Mondtam neki, hogy segítek lefogyni meg főzök diétás kaját aztán munka mellett tud fogyni. Hát ez nem jött be.

Szóval "kicsit" zavar meg irritál, hogy kb óránként hív engem, hogy vigyek neki innivalót. Kaját "szolgáljak" fel neki.

Mikor itt van a barátom akkor is nyerít hogy kell neki valami.

Amikor meg nem jövök ki neki mondjuk a szobámból mikor hív, akkor kénytelen felkelni és magának összedobni valami kaját. Vagy eszik valamit a hűtőböl, és a kést, vágódeszkát akármit nem dobja be az 5méterre lévő mosogatóba,hanem ott hagyja. Az elfogyasztott termékek csomagolását is ott hagyja az asztalon. Meg konkrétan úgy néz ki az asztal mintha levan okádva, tizsta morzsa. Kíváncsiságból ott hagytam és nem pakoltam el utánna, azt hittem majd magára ismer és rendet tesz. (NEM)

Késő este mondjuk úgy 10-11 óra körül ha kimegyek wc-re, és meghallja vagy megébred rá azonnal szól és akkor tuti kell neki vinnem valamit vagy nasit vagy innivalót vagy mittudom én.

HA NEM JÖVÖK KI A SZOBÁMBÓL 2 NAPIG AKKOR SZOMJAN HAL?

Egyébként anyu mikor haza jön szabadnapján őt is ugráltatja.

Gyerekek most világosítsatok fel. Oké szülő meg öreg, dolgozik, dagi, ad pénzt stb., DE HA KIMONDJA A NEVEMET KONKRÉTAN MÁR ROSSZUL VAGYOK!

Hálátlan vagyok vagy mi? Én vagyok a sz*r?

19/L

2017. máj. 18. 23:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nekem nem lenne gond, hogy mindig segíteni kell neki ha normálisan beszélne anyuval meg velem. :( Sok megalázó, kellemetlen dolgot tett velünk. Ennyire nem akartam bele menni, de akit érdekel privátban válaszolok, a miértekre.
2017. máj. 19. 10:53
 12/14 anonim ***** válasza:

Az én apám is dolgozott az építőiparban (villanyszerelő), nem fiatal már ő sem, túlsúlya is van (most már), a lábai is érzik a sok évnyi létrázást, oszlopmászást, de soha életében nem volt ennyire trehány és lusta. Jó, néha nyekereg anyámnak, hogy hol a zoknija, amikor nagyon jól tudja a helyüket, de nem ugráltat senkit, ha kell valami, kimegy érte és megoldja.

Nem vagy hálátlan és szar. Ő a lusta, elkényeztetett.

2017. máj. 19. 10:54
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy 51 éves ember nem öreg.

Ha kövér, az azt jelenti, hogy többet evett, mint kellett volna, hiába végez fizikai munkát.

Aki maga után sem hajlandó elpakolni, az egy lusta disznó.

Este 11-kor nasika, de még érte menni is lusta: persze, hogy hízik.

Minél jobban kövérre zabálja magát, annál jobban ödémás lesz a lába.

Téged pedig mindehhez cselédnek használ és ugráltat.

2017. máj. 19. 13:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Így már más, kérdező, most olvasom, amit írtál pluszban ... egyszerűen ne reagálj a követelőzésére. Ennyi.
2017. máj. 19. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!