Mit jelent számotokra az anyák napja?
Szép gesztusnak tartom, hogy megemlékezünk arról ,mit tett értünk az anyukánk, de egyben elszomorítónak is tartom, hogy ehhez meg kell jelölni egy napot.
Én az év minden napján hálás vagyok az anyámnak a szeretetért, törődésért stb, és nem fordulhat elő, hogy évente egyszer jusson eszembe, hogy kedveskedjek neki.
Ebből a szempontból hasonlónak találom a valentin-naphoz. A szeretetet nem évi egyszer kell éreztetni.
Akik szerint baromsag meg felesleges azok szulinapokat sem unnepelnek? Elvegre minek megunnepelni hogy megszulettel meg a gyereked megszuletett, hiszen az ev tobbi reszeben is elsz / el, miert kell ezt egy napba suriteni? Ti semmit nem unnepeltek? Karacsonyt is csak azert unnepeltek mert atom vallalasosak vagytok es Jezushoz imadkoztok de nem esztek bejglit es nem is ajandekoztok?
-
Alszentek.
Kötelező iskolai elfoglaltság, és hatalmas kihívás egyszerre két helyen lenni ugyanabban az időben.
Otthon pedig, egy ugyanolyan vasárnap, mint a többi, azzal a kivétellel, hogy délután mehetünk az én szüleimhez, és a párom anyukáját is köszönteni. Nem mintha máskor nem látogatnánk egymást, de sértő lenne számukra, ha akkor pont aznap nem mennénk.
"Szeresd kotelezoen anyadat"
Adj ajandekot, mert KELL, es nezd vegig, ahogy bevagja a szekreny aljaba, ahonnan kovetkezo lomtalanitaskor kidobja.
Pont ma kaptam tőle egy szájbaverést mert miután főzni akartam és leszidott csapkodni mertem. XD
Szóval szoktam neki mondani, hogy "boldoganyáknapját" és ezzel letudjuk. Ő se tart szívesen szülinapot nekem, nem szeret beszélgetni se. Lassan 2 hónapja minden nap ki akarom nyírni a füvet (magam) ja. Mindegy xD lényeg, hogy nem figyel rám annyira se amennyire egy random idegenre kéne, nemhogy még lányának tekintsen és úgy bánjon velem. Meguntam már a próbálkozást is, hogy megfeleljek neki.
És hogy mi a véleményem az anyáknapjáról? Tíz évesen nagymamámnak adtam a sulis köszöntőt amit csináltam mert anyámnak nem akartam és nem volt hogy odaadjam mert nem élt velünk. Ennyit erről xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!