Mit csináljak anyámmal? (bővebben lent)
Sziasztok.
13 éves lány vagyok.
Mostanában (az utóbbi 2 hónapban) anyunak nagyon elviselhetetlen személyisége van.. Ha sírok egyből azzal jön, hogy ad egy pofont, hogy legyen okom sírni, folyamatosan sajnáltatja magát, beadja, hogy neki pánikbetegsége van, és vesz minden gyógyszert rá, csak egyet sem szed közülük.. Semmilyen jele nincs annak, hogy pánikbeteg lenne. Van egy kutyánk, akinek normális kaját sem képes venni, (gondolok konzervre) csak, ha eszébe jut, az is külön kiváltság a kutyának. Eleinte szerette nagyon a kutyát, most volt 1-2 stiklije, és egyből azt mondja, hogy nem szereti. Rám fogja, hogy nem adok neki enni (fűszeres maradékot biztosan nem fogok neki adni..) hogy nem törődök vele és hasonlók. Piszkál, hogy takarítsak amivel nem is lenne baj, de nem megkér hanem rám parancsol, és elhord minden lusta görénynek, ha nem csinálom meg. Ha nem viszek be neki kávét egyből azzal jön,hogy ő az életét adná értünk mi meg egy kávét sem vagyunk képesek bevinni neki. (Magamra és a nővéremre gondolok) Ebből nekem már borzasztóan elegem van..
13 évesen nekem pattog, hogy nem vagyok önálló HOLOTT nem mehetek el egyedül a boltig, vagy sétálni a kutyával egyedül, ahhoz is kisérő kell... Hosszútávon elég idegesítő.. Mindenkivel ordibál, még a barátjával is, nem képes alkalmazkodni hozzá, és az van, hogy a barátja nem képes hozzá. Egyszóval nagyon idegesítő, és igazságtalan! Nem tudom mit csináljak.
Ezt megmondani neki nem tudom, mert vagy beduzzog, vagy jól elver.. Azért is szokott magyarázni, hogy savanyú fejet vágok (miért vigyorognék, ha mindkét szülömmel rosszban vagyok.) Hogy húzom a szám, pedig ilyen az arcom.... Más a személyiségem mint a nőveremé, csendesebb, visszahúzódóbb vagyok, és nem képes engem így elfogadni. Kérdez valamit, és nem úgy válaszolok ahogy ő azt szeretné, akkor leszid.
Mit csináljak? elegem van mostmár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!