Ti hogy mondanátok/mondtátok el a szüleiteknek hogy biszexek vagytok?
Figyelt kérdés
Bisex vagyok és úgy érzem készen állok hogy elmondjam a szüleimnek.Jelenleg egy barátnőm van amiről ők semmit sem tudtan.Szerintem a rózsából már anyukám sejthette.Valami tipp hogy hogyan és milyen körülmények közt mondjam el?2017. máj. 8. 21:24
11/13 anonim válasza:
Mi közük van a szexuális irányultságodhoz? Akkor van inkább ha egy férfivel kezdesz komoly kapcsolatot. Aki a travikhoz vonzódik, azt is mondja el?
12/13 anonim válasza:
Nem mondtam el. Nem láttam értelmét beavatni őket. A barátaimnak mondtam el csak. Ha lett volna komoly kapcsolatom, akkor elmondtam volna, de csak akkor.
13/13 anonim válasza:
Hahó, ha te vagy az Pistike, esetleg Évike, akkor megkérlek, nekem ne mesélgess erről, mert ez a te dolgod!
Üdv. Anyád
(aki tulajdonképpen az apád)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!