Édesanyám versenyezni akarna velem? Miért?
Nemrég volt az esküvőnk. Én a legegyszerűbb lekerekített arany karikagyűrűt választottam,mert mindig is az volt az álmom. Nekem az jelenti A karikagyűrűt. Ha karikagyűrűről beszéltünk,egy ilyen jutott eszembe mindig is. Semmi kő,semmi minta,semmi bevésés.
Szóba került,erre anyu kibökte,hogy neki sosem tetszett,hogy én ezt választottam,szavai szerint: "ez olyan,mint nagyanyám százéves karikagyűrűje,én tudod,hogy Olaszországból hozattam gyönyörű köveset,mert annak különlegesnek kell lenni,és a mai napig az is,ez meg egy ócska függönykarika."
És ezt így,szó szerint. Nagyon megbántott,de gyorsan eltereltem a témát,mégis csak anyák napja jön,nem akarok vele összeveszni,és ebből az lehetett volna.
Mint mondtam,ez tetszett,és nem a pénz miatt választottam ilyet,férjem is egyetértett ebben,ő is az egyszerűt szereti.
Mi ebben a veresenyzés?
Neki más az ízlése, és ezt nem túl kedvesen de a tudzodra is adta.
Nem gondolom sem azt,hogy irígy rád,sem azt,hogy
hogy versenyezni akarna.Egyszerűen szebbet képzelt el neked ! ..A hagyomanyos karikagyűrű nekünk sem volt opció a férjemmel,számunkra snassz régimódi,valószinűleg anyud is igy gondolja.Nem kell összeveszni ezért,de finoman jelezheted ,hogy nem baj az ha az ízlések különböznek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!