Mit tegyek, mi lehet a baj? Kihez forduljak!

Oké, nem szeretné hallani, de egyrészt ott nem csak ő lakik, és a kérdező nyilván nem nyitott ajtónál szexelt. Másrészt 16 évesen nem kéne úgy viselkedni, mintha 13 lenne, ha nehéz helyzetben is van.
Utolsó jót mondott, próbáld kicsit "hanyagolni", majd észbe kap, hogy mégis kell neki az anyja.
Bármilyen nehéz neki, az anyja kapcsolatáról nem ő dönt, és panaszra sem lehet oka, ha az apja egy bunkó, az új pasi meg normális, és tűri ezt a viselkedést.

Amit a 4-es mond, abban is sok minden lehet. Biztos, hogy negatív hatással volt rá, de elég extrémen fejezi ezt ki. Én úgy fejeztem ki anno, hogy nagyon hangosan hallgattam otthon a zenét. Anyukám szerencsére jól kezelte, mert mindig a zenéről érdeklődött, akár a szövegeiről, és ezzel utat nyert hozzám, mert közös pontot talált velem, mégha igazából talán nem is érdekelte, de megtalált egy olyan pontot, amin át kommunikálni tud velem. Persze ez már több mint 10 éve volt, de emiatt gondolom, hogy a fiaddal is találhatsz egy ilyen pontot. Amit szeret. Valami biztos érdekli, amin keresztül érezheti az érdeklődésed, a szereteted, stb.
A keményebb utak az csak a végső esetben jók szerintem, és 18 éves kor felett. Határidők kitűzése, bizonyos szankciók bevonása. Az a baj, hogy ehhez tudni kéne milyen életet éltek, mennyi mindent engedsz meg neki, mennyire függ tőled, stb.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!