Szerintetek anyám es neki a párja ezzel mit akar elérni?
Szóval az van hogy anyukám és a párja folyamatosan amikor ott vagyok náluk, célozgatnak , hogy szüljek és , hogy milyen jó lenne egy pici baba , apukám meg azt mondta , hogy ha véletlenül is sikerülne egy kisgyerek támogatna minket párommal anyagilag.
Két éve vagyok párommal , együtt élünk , dolgozunk mindketten.
A csattanó az, hogy én csak 19 éves vagyok, a párom pedig 23.
Miért akarja mindenki, hogy ilyen fiatalon szüljek?
Babázni akarnak. Szeretnék megtapasztalni a babázásnak a rózsaszín oldalát, amikor nem ők kelnek fel éjszaka, nem nekik kell éjszakázni, stb. Nyilván, idővel eljön egy emberben az érzés, hogy de jó lenni unokázni, stb, de nem várhatja el tőled SENKI, hogy az ő kedvükre szülj. Egy idősek vagyunk, fiatal vagy, tanulj nyelvet, tanulj olyat, amit szeretnél, utaz, szerezz új barátokat, ismerd meg a világot, építs karriert, éld meg a húszas éveid szépségeit. És amikor TE úgy érzed, hogy igen, anya akarok lenni, na akkor vágj bele. Ha meg már nagyon nyomják, akkor mond azt, hogy anyukám, szüljél gyereket, azt' babázzál. :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!