Szerintetek anyám es neki a párja ezzel mit akar elérni?
Figyelt kérdés
Szóval az van hogy anyukám és a párja folyamatosan amikor ott vagyok náluk, célozgatnak , hogy szüljek és , hogy milyen jó lenne egy pici baba , apukám meg azt mondta , hogy ha véletlenül is sikerülne egy kisgyerek támogatna minket párommal anyagilag.
Két éve vagyok párommal , együtt élünk , dolgozunk mindketten.
A csattanó az, hogy én csak 19 éves vagyok, a párom pedig 23.
Miért akarja mindenki, hogy ilyen fiatalon szüljek?
2017. máj. 2. 19:37
11/22 A kérdező kommentje:
Ez az , hova szuljek gyereket, anya erre azt mondta utana epithetem a karrierem es tok jo lesz hogy 30x evesen mar lesz egy nagy lanyom vagy fiam... nem tiszta 😂
2017. máj. 2. 20:11
12/22 anonim válasza:
akkor most végül is mi a kérdés?
13/22 A kérdező kommentje:
Az hogy miert akarhatjak ezt?
2017. máj. 2. 20:14
14/22 anonim válasza:
Pl. rajtad keresztül élnékk az életüket. Amúgy meg az isten áldjon meg, mi itt max totózunk, őket kérdezd meg.
15/22 anonim válasza:
szerintem 19 évesen még nem ideális szülni.
előtte van még az élet, él, dolgozz, célokat érj el stb..
anyukádnak meg mond el te hogy miért nem akarsz még babát.
ha annyira akar babát, szüljön ő! magadnak szülöd, nem neki.
16/22 anonim válasza:
Tőlünk kérdezed? Sok eszed lehet........
17/22 A kérdező kommentje:
De nem kell kommentelni, minek irsz ide ha valami nem tetszik, vagy nem szimpatikus a kerdes vagy a mondani valo, sajat magad hergeled, meg engem is , sok ertelme van!ment a piros kez :)
2017. máj. 2. 20:36
18/22 anonim válasza:
Abban igaza van anyukádnak, hogy jó lehet 30-x évesen egy nagyobb gyerek mellett önállóbb életet élni, és karriert meg célokat kergetni, de ha te máshogy képzeled el és úgy látod, hogy még nem tudod félretenni az önös céljaid egy gyerekért (ami teljesen reális dolog), addig nem.is szabad belevágni. Egy baba annyira megváltoztatja a szülők (!) életét, hogy felelőtlenség lenne csak azért, gogy anyukád hetente vagy havonta néhányszor babázhasson. Rá ez kizárólag pozitív hatással lenne, de neked mindent felborítana. Ő a mai fejével úgy csinálná, ahogy neked sugallja, de most már nem ő dönt. Ezt jobb szemtől suemben
19/22 anonim válasza:
*Ezt jobb szemtől szemben letisztázni és megkéeni, hogy hagyja abba a célozgatást, unszolást, mert nem vagy még érett rá, és kész.
20/22 A kérdező kommentje:
Van abba igazsag amit mondasz meg fogadom a tanacsod!
(Ment a zold kez)
2017. máj. 2. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!