Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon gáz. Feloldva hagytam...

Nagyon gáz. Feloldva hagytam a telefonom a képeknél és a szüleim meglátták benne a meztelen fotóim. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Anyu azt hiszi valami pasinak küldözgetem pedig nem. A leggázabb hogy a nevelőapám látta, még ha apukám látja az is gáz de ez még égőbb így:( Legszívesebben elásnám magam élve vagy kiugranék az ablakon. Ki se merek menni a szobámból, már azt tervezem hogy holnap direkt átmegyek egy barátnőmhöz és későn jövök haza hogy ne is lássam őket csak amíg bemegyek a szobámba
2017. máj. 1. 17:38
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
56%
Miért látná a rendőrség? XD Szerinted ez illegális?
2017. máj. 1. 23:58
 32/37 anonim ***** válasza:
55%
Mivel a kerdezó 16 éves, igen az. Illegális birtokolni es terjeszteni is.
2017. máj. 2. 03:21
 33/37 anonim ***** válasza:
14%
Tévedés,egy értelmes nő nem csinál magáról pucér képeket. A többi meg igen.
2017. máj. 2. 04:56
 34/37 anonim ***** válasza:
97%

Szia!

Nem gáz, kamasz vagy, kíváncsi is, előfordul. De igaza van azoknak a válaszolóknak, akik óvva intenek ilyesmitől. Most a család látta meg, és bármennyire is kínos, hidd el, ez a legkisebb baj!

Ha ellopják/elhagyod a telefonod, kerül az internetre, és az életben nem szeded le onnan. Megláthatják az iskolában, a barátaid is, gondolom, ezt nem szeretnéd. Ha már ilyeneket csinálsz, utána RÖGTÖN töröld. Eszedbe se jusson elküldeni bárkinek, mert aztán aggódhatsz, mikor lát napvilágot.

A szüleid meg: Anyukád nem százas, már ne is haragudj. Nem mutogatnám a gyermekek meztelen képét senkinek sem, brutál gáz, amit csinált. Megmondanám neki, hogy ahhoz képest, hogy kiakad azon, hogy pasinak lesz megmutatva, ezt pont ő csinálja, úgyhogy üljön már le, és gondolkozzon -.-

És te is, jobban vigyázz ezek után!

2017. máj. 2. 10:43
 35/37 anonim ***** válasza:
39%

Azt értjük, hogy minden lány csinálja, de engem tényleg érdekelne, hogy miért, mi célból?

Miért tároljátok utána a telón, vissza akarjátok nézni? Ha igen, miért?

2017. máj. 2. 18:03
 36/37 anonim ***** válasza:
28%
Így keresik a dugópajtikat. Vagy pedig szerelmesek magukba.
2017. máj. 2. 22:49
 37/37 anonim válasza:
0%
Ki csinál magáról pucér képet? Minek jó? Hogy felizhuljon rá? Tőlem csinálhatja de szerintem semmi értelme...és akik írták hogy a telefonodat ellophatják és kiteszik a netre meg stb azoknak igazuk van.....Mondja már meg valaki miért jó a pucér képeidet nézegetni?! Leszbi vagy? Vagy miért?!
2017. júl. 8. 23:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!