Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon gáz. Feloldva hagytam...

Nagyon gáz. Feloldva hagytam a telefonom a képeknél és a szüleim meglátták benne a meztelen fotóim. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Anyu azt hiszi valami pasinak küldözgetem pedig nem. A leggázabb hogy a nevelőapám látta, még ha apukám látja az is gáz de ez még égőbb így:( Legszívesebben elásnám magam élve vagy kiugranék az ablakon. Ki se merek menni a szobámból, már azt tervezem hogy holnap direkt átmegyek egy barátnőmhöz és későn jövök haza hogy ne is lássam őket csak amíg bemegyek a szobámba
2017. máj. 1. 17:38
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

Hat en a 15 eves lanyomet talatam meg .

Mondtam neki h ne a tesvereivel kozosen hasznald pc-n tarolja, es szepen letoroltuk oket.

Illetve ne kuldje el neten senkinek se mert nem akarom bizonyos oldalakon meglatni!

Megertette

Azota ha csinal is kitorli a telojarol

2017. máj. 1. 20:52
 22/37 A kérdező kommentje:
Neked meg a szövegértés nem megy túl jól ha már a rosszindulatú kommenteknél tartunk, két sorral feletted írtam hogy mindig lezárolom. Kínosan ügyelek rá, most is csak azért maradt úgy mert fürdés után lefotózott órai jegyzeteket készültem kiírni. De nem is ezen van a hangsúly hanem azon hogy anyám képes volt odamenni és végignézni a képeket.
2017. máj. 1. 20:59
 23/37 anonim ***** válasza:
98%
Amúgy a nevelőapáddal milyen a kapcsolatod? Ő mit reagált erre? Ha laza tipus, akkor lehet, hogy na..kicsit könnyebb lesz ezen túltenned magad. Viszont ha olyan minden lében kanál, aki szeret piszkálódni..akkor már nehezebb. Amúgy Anyudnak nyugodtan mond meg, hogy nem pasinak küldted+ nagyon nagyon gáz, hogy megmutatta olyannak aki neked nem is rokonod.
2017. máj. 1. 21:39
 24/37 anonim ***** válasza:
12%
Nem kellett volna meztelen képeket csinálni. Teljesen felesleges.
2017. máj. 1. 22:28
 25/37 anonim válasza:

Nos, és akkor mi lessz meglátták.

Plusz semmi joguk nem volt megnézni.

2017. máj. 1. 22:51
 26/37 anonim ***** válasza:
23%

"Aki meg kérdezte hogy miért csináltam, szerintem a legtöbb lány szokott magáról néha. Legalábbis a barátnőim is szoktak."

Ezzel nem magyaráztad el, hogy TE miért csináltad. De ezek szerint azért, mert a többi lány is ezt csinálja és te majmoltad őket, ha ennyire nincs egyéniséged, akkor megérdemled, hogy aztán lebukj ezekkel a fotókkal..

2017. máj. 1. 22:54
 27/37 anonim ***** válasza:
9%
A 26-osnak igaza van.
2017. máj. 1. 23:10
 28/37 anonim ***** válasza:
92%

Nincs. Mindenkinek a magánügye ami a telefonjában van.

Ha valaki engedéjnélkül belenéz az még nem érv amellett, hogy nem normális dolog ilyen képeket készíteni, mert az.

2017. máj. 1. 23:20
 29/37 A kérdező kommentje:

23-as, jó a kapcsolatunk, kifejezetten laza és sose haragszik semmi hülyeségért anyukámmal ellentétben úgyhogy emiatt nem aggódok csak hát maga a tény hogy látta. Oké hogy jóban vagyunk de ez kb olyan mintha a szomszédnak is megmutatta volna. Azóta kimerészkedtem és beszéltem vele, mondtam neki hogy tényleg nem küldtem el senkinek, ennél több eszem van. Nem nagyon mondott semmit, gondolom még haragszik de majd holnap is beszélek vele

26: Már ne haragudj de hogy lehet majmolásból meztelen képet csinálni? Semmi köze ennek az egyéniséghez, nem ezzel fellengzek mások előtt hogy meztelenül fotózgatom magam. Azért említettem meg hogy a barátnőim is szoktak, hogy érzékeltessem h teljesen normális dolognak tartom h néha fehérneműs vagy meztelen képet csinálok mert éppen jól érzem magam a bőrömben. Nem tudom h nő vagy férfi vagy de ha nő akkor nagyon sajnállak mert te valószínűleg soha nem érzed magad vonzónak és nem tudod átérezni h a nők többsége miért szokta magát fotózgatni meztelenül. Aki azt állítja sose csinált egyet se legalább fehérneműben az hazudik. De amúgy meg nem tartozok ezért senkinek magyarázattal, a kérdés sem erről szólt.

2017. máj. 1. 23:44
 30/37 anonim ***** válasza:
0%

Hát kérlek PONTOSAN ezért nem csinálunk magunkról pucér képeket. Mert biza az kiszivárog.

Neked szerencséd volt, hogy csak a legszűkebb kör látta. De abba gondolj bele: az mekkora a balhé ha azok a képek előtte tesznek egy kanyart a baráti körben, vagy épp a neten... és csak utána kerülnek a mutterodék szeme elé?

Utána esetleg még a rendőrség/bíróság/sajtó... kell neked az a tortúra? Nem hiszem...

T'od ők azért felnőttek, mert számolnak az ilyen eshetőségekkel és azok lehetséges következményeivel. Ezt tanuld meg tőlük, ne a sumákolást.

2017. máj. 1. 23:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!