Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Megengednétek, hogy a...

Szülők! Megengednétek, hogy a 16,3 hónap múlva 17 éves lányotoknak ilyen haja legyen?

Figyelt kérdés
[link]

2017. ápr. 29. 20:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
73%
Igen,megengedném.
2017. ápr. 29. 23:25
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
Megengedném neki, bár aztán folyton azt kellene hallgatnia, hogy azzal cikizem, madárfészek van a fején. Mert úgy néz ki.
2017. ápr. 30. 00:43
 23/28 anonim ***** válasza:
67%

A barátnőm minden reggel így néz ki amikor felkel az ágyból.

Azután kimegy a fürdőszobába és megfésülködik.

2017. ápr. 30. 05:20
 24/28 anonim ***** válasza:
14%
Nem támogatnám, de ő tudja. A raszta undorító és igénytelen.
2017. ápr. 30. 07:17
 25/28 anonim ***** válasza:
70%

Ezen a 16,3 hónapon én is fennakadtam, azt hittem, kiskamasz létedre ezzel próbálod szépíteni a korodat, hogy "már majdnem" 17. :D

Egyébként az igényes raszta nekem is tetszik, kamaszként én is sokáig akartam, de anyám nem engedte. 17 évesen sem. :) Bár a képen látható haj nem túl igényes, le van nőve.

Egyébként azt vedd bele a számításba, hogy piszok nehéz az ilyen hajat megfelelően karban tartani, egyrészt az állandó "horgolás", másrészt önmagában a mosás, tincsenként kell megmosnod jóformán, iszonyú nehéz lesz a víztől, szóval a szárítás is egy külön procedúra, különben tönkremegy.

Ha meg nem fordítasz rá elég figyelmet, akkor néhány héten belül olyan szaga lesz a hajadnak, mint a parasztbácsi pulikutyájának.

2017. ápr. 30. 10:18
 26/28 anonim ***** válasza:
54%
Persze. Ebben nincs semmi extrém. Meg inkább most kísérletezgessen, mint 30 éves korában, mondván hogy ez kimaradt az életéből. Na akkor már tényleg gáz tud lenni. De egy 16-7 évesnek pont ideális, ha ez tetszik neki.
2017. máj. 1. 16:52
 27/28 anonim ***** válasza:
52%
Ez csak egy haj... Miért ne engedném meg neki? Nem egy ocsmány festett ribifrizkó
2017. máj. 1. 23:05
 28/28 anonim ***** válasza:
Nem lennék elájulva,de jobb,mintha kopaszra nyiratná.
2017. aug. 9. 01:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!