Szülők! Megengednétek, hogy a 16,3 hónap múlva 17 éves lányotoknak ilyen haja legyen?
A barátnőm minden reggel így néz ki amikor felkel az ágyból.
Azután kimegy a fürdőszobába és megfésülködik.
Ezen a 16,3 hónapon én is fennakadtam, azt hittem, kiskamasz létedre ezzel próbálod szépíteni a korodat, hogy "már majdnem" 17. :D
Egyébként az igényes raszta nekem is tetszik, kamaszként én is sokáig akartam, de anyám nem engedte. 17 évesen sem. :) Bár a képen látható haj nem túl igényes, le van nőve.
Egyébként azt vedd bele a számításba, hogy piszok nehéz az ilyen hajat megfelelően karban tartani, egyrészt az állandó "horgolás", másrészt önmagában a mosás, tincsenként kell megmosnod jóformán, iszonyú nehéz lesz a víztől, szóval a szárítás is egy külön procedúra, különben tönkremegy.
Ha meg nem fordítasz rá elég figyelmet, akkor néhány héten belül olyan szaga lesz a hajadnak, mint a parasztbácsi pulikutyájának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!