Szülők! Megengednétek, hogy a 16,3 hónap múlva 17 éves lányotoknak ilyen haja legyen?
5, szó szt azt írta: 16,3 hónap múlva 17 éves...
A szövegértés alapja a szöveg, nem az, amivé te átalakítod...
köszi a válaszokat.
Véletlenül kihagytam egy szóközt, mert mobilról írtam. Szerintem logikus, hogy 3 hónap múlva leszek 17... nem szokás olyat írni, hogy 16,3 hónap múlva lesz valaki ennyi meg annyi.. De ha nektek jól esik fennakadni ezen, akkor hajrá;)
Ha jól látom, ez egy valamelyest lilára festet, félig lenövesztett raszta haj?
Így jól néz ki, de a csaj valószínűleg csak azért viseli így, mert kiengedve, vagy simán összefogva nagyon csúnya tud lenni a raszta haj amit épp lenövesztenek.
"utolsó: látom a szövegértés nem megy: a lány 16 éves, és három hónap múlva már 17 lesz!!!!"
Valószínű hogy elírás, de nyelvtanilag ez így leírva ez azt jelenti hogy a lány 15 éves, 7 hónapos és 18 napos :D
Egyébként a kérdésre is válaszolva, nem vagyok ugyan még szülő, de belegondolva ebben semmi olyan extrémet nem látok amit ne kéne engednem.
"Valószínű hogy elírás, de nyelvtanilag ez így leírva ez azt jelenti hogy a lány 15 éves, 7 hónapos és 18 napos"
Ezt fejtsd már ki részletesebben, ha valaki 16, vagy esetleg 16,3 éves, akkor ebböl hogy jön ki neked 15 év meg valamennyi?????
#17 Nem tudom,ki írta,de úgy érthette,hogy :"16,3 hónap múlva 17 éves",vagyis a 17-ből kivont 16.3 hónapot.:D
De teljesen mindegy mert ez úgysem igaz.
"Ezt fejtsd már ki részletesebben, ha valaki 16, vagy esetleg 16,3 éves, akkor ebböl hogy jön ki neked 15 év meg valamennyi?????"
17 év mínusz 16,3 hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!