Miért a semmirekellő testvérét babusgatja?
Barátnőmmel holnap utazunk hozzájuk, a családjához, de már ideges. Jóban van az anyjával, de az otthoni helyzettől mindig kikészül, és utána egy hétig ezen szorong. Az apjuk pár éve meghalt, azóta az anyja teljesen elkényeztette a testvérét. A fiú 25 éves. Nem dolgozik, nem tanul, barátnőm szerint nem is segít semmiben, úgy él otthon mint egy kiskirály. Amikor mi hazautazunk, akkor már előre ki van kötve miben kell barátnőmnek és nekem is segíteni, mert van autónk, ez így rendben is van, szívesen segítek, viszont a tesójának semmi kötelessége nincsen.
Amikor ott vagyunk a menü a tesójától függ, mert nem eszik meg akármit, múltkor a barátnőm kedvenc kajája lett kilőve a tervből, mert a srácnak ez nem ízlik. Én teljesen elképedek az ilyeneken.
Akinek hasonló a felállás otthon, az mire jutott, miért lehet ez?
Ja, hogy ezt nem nekem írtad, hogy igazam van? Bocs. Akkor pedig olvasd el még egyszer a hozzá kapcsolódó első hsz-emet, és ne kérdezz vissza, hogy miért nincs köze hozzá, mert abban már leírtam, és minden benne van.
Nem vagyok papagáj, hogy ismételgessem önmagam.
Vagy megérted, vagy nem.
Más út nincs. Mindent leírtam már.
Jól lepontoztak:)
Ebből is látszik mennyire szeretnek beleszólni a magyarok mások magánéletébe...
Najó nem akartam hozzászólni, de a két utolsó válaszadó igazi álszenteskedő, akiknek semmi önreflexiója nincsen. Jó szektatagok lennének.
Egyrészt, ha ti nem szerettek beleszólni mások magánéletébe, akkor mégis mi a fenét kerestek ebben a szekcióban? Mert ti is ezt csináljátok idegeneknek osztogattok tanácsokat, ráadásul az 50% elég kioktatóan is.:D
Másrészt nekem ne mondjátok, hogyha a saját szeretett szülőd/párod látnád rossz helyzetben, miközben a másik rokona röhögve zsákmányolja ki, nem idegelne fel.
Én is így jártam, mint a kérdező barátnője, nem fejtem ki,
de kb. az örökségemért kellett küzdenem az élősködő tesómmal szemben. 50% kolléga pont egy másik tesós kérdésnél szörnyűlködött egy hasonló ügyön. Akkor most mi az istent kell itt játszani a röpködő szentet, aki nem szól bele semmibe? Vagy ennyire nem tudjátok átlátni az ok-okozati összefüggéseket?
"Egyrészt, ha ti nem szerettek beleszólni mások magánéletébe, akkor mégis mi a fenét kerestek ebben a szekcióban? Mert ti is ezt csináljátok idegeneknek osztogattok tanácsokat, ráadásul az 50% elég kioktatóan is.:D
"
Na,álljunk meg egy szóra!
Szerintem te nem ismered a két szó közötti eltérést.
Véleménye lehet mindenkinek,az más kérdés,hogy kinek mondja el!
Beleszólni a mások életébe,más kategória!
Ez a lány olyasmibe üti az orrát,amihez már semmi köze!
Nem él otthon,az anyja és az öccse így élnek,tény,hogy nem egy átlagos dolog,vagy jó dolog,de az ő életük!
Tehát neki nem ezzel kellene foglalkoznia!
Maxmimum abban van igaza,ha hazalátogat,akkor kijár neki annyi tisztelet,hogy pl azt ehessen ő is,amit szeretne,de azt firtatni,hogy az anyja miért tartja el az öccsét,ahhoz semmi köze,ugyanis nem az ő pénze,lakása,hanem az anyjáé.
Nekem nincs több nickem.
Ez az egy van,csak a véleményemet írtam le arról,hogy mennyire szeretnek beleszólni az emberek mások életébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!