Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyenek a szüleim?...

Miért ilyenek a szüleim? (Többi lent kicsit hoszzú)

Figyelt kérdés

Lehetőleg az olyan válaszoktól,hogy:Ennyi idősen nem is csoda hogy nem engednek el.

Tudom hogy még "kicsi vagyok" de a barátnőmmel szeretnék egy kicsit tovább kint maradni egy utcabálon viszont a szüleim egyből arra gondolnak,hogy nem kell ennyi idősen innom. Pedig nem is inni maradnánk kint hanem jöbne több barátunk és velük lennénk. Semmi olyat nem csináltam még ami miatt ne bízhatnának bennem. Mindig mentem segíteni ha szóltak,soha nem szöktem el otthonról,nem csináltam semmi rosszat és mégsem engednek el. Egyből azt mondják hogy még ilyen fiatalon ne menjek sehova. Pedig anyukám amikor ennyi idős volt én most kiszökött otthonról az ablakon pont egy ilyen buliba ahova engem nem engednek most ki. Mindig ezt csinálják,soha sehova nem engednek el pedig semmi rosszat nem tettem. Mit kéne tennem ahhoz hogy elengedjenek? A buli 2 nap mulva lesz ugyhogy gyorsan kell valamit kitalálnom.

14/L

2017. ápr. 26. 21:48
 1/2 anonim válasza:
61%
Mondd el ,hogy te erről a buliról míg gondolsz ..és vàzold fel nekik ,hogy nem tudjàk mit fogsz úgymondd produkálni ha nem is engedik meg hogy bizonyíts!
2017. ápr. 26. 22:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm.
2017. ápr. 28. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!