El kellett volna mondanom, hogy abortuszra megyek?
Anyukámmal mindketten egészségügyben dolgozunk, egy cégen belül. 3 hónapja volt abortuszom és meglátta a leleteim között. Ki van akadva, hogy miért nem szóltam..
Szüleimmel élek, nem gondoltam, hogy be kellene avatni őket ebbe. Nem volt kérdés, hogy elvetessem vagy sem..
Szerintem ez attól is függ, hogy milyen a kapcsolatod az anyukáddal. Én pl elég sok mindent megbeszélek az enyémmel, meg van a bizalom kettőnk közt ezért szó nélkül elfogadja ha valamiről úgy gondolom, hogy semmi köze hozzá.
Ettől függetlenül gusztustalannak tartom, hogy anyukád a leleteidben turkál. Ha valamiről úgy gondolod, hogy nem rá tartozik, akkor nem rá tartozik, pont.
Gondolom kedves 6-os válaszoló, ha ilyen szigorúan veszed ezt a "mamahotel" témát, akkor Te míg otthon laktál mindig mindenről részletesen beszámoltál anyukádnak és még a nagy-wc után is odahívtad, hogy mindenről tudjon, esetleg csekkolta a zuhanyzásod is, hogy tényleg tutira rendesen tisztálkodsz...
Úgy gondolom, hogy születésünktől kezdve ahogy önállósodunk egyre kevesebb beleszólása van a szülőknek a dolgunkba. Egy kamasz is máshogy vonja be a szüleit az életébe, mint egy 5 éves. Ne essünk már át a ló túloldalára... Van amihez igenis semmi köze nincs a szülőknek és ez nem attól függ, hogy valaki otthon lakik-e vagy sem.
Borzaszto...
Nem, nem kell elmondanod, felnott ember vagy, senkinek semmi koze hozza. Ezen ne edd magad.
Anyukadnak persze ertheto, h rosszul esik, de errol nem te tehetsz.
Kar volt megkerdezned itt, mert katasztrofa, h milyen emberek tudnak neha hozzaszolni... Sajnos pont az ilyen nem akart gyerekekbol lesznek idiota felnottek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!