Még mindig nagyon gáz ez a téma a szüleim előtt, és félek velük erről beszélni. Miért van ez mindig így? 17F
Figyu, ez nagyon gáz ám.
A korod miatt is, a töltős cigi meg főleg.
Nekem a töltős cigiről a kocsmatöltelékek, igénytelen emberek, hajléktalanok jutnak eszembe.
Én is cigiztem 5 évig, de én 23 évesen szoktam rá. Napi 3-4 szálnál többet sosem szívtam, mert tényleg marha sok káros anyag van benne.
Már 2 éve nem szívom, ha az utcán megérzem a cigi szagát elhánynám magam a bűzétől legszívesebben.
17 éves vagy, mondhatni felnőtt bár nem teljesen. Itt már te döntöd el, hogy mi a szart akarsz magaddal kezdeni. Ezért se szólnak bele, mert tudják úgy sincs semmi értelme. Bár ettől még hibásak, mert egy minimális beszélgetést kellett volna ejteni róla, de még így is sokkal jobb, mint a másik módszer mikor úgy megvernek érte, hogy vörös lesz a fejed. Az a legrosszabb, legidiótább magyar nevelési módszer ami létezik. Van olyan ütődött gyerek akinél csak ez működik, de sajnos sok olyannál is használják akiknél nem kéne.
Nézd a cigi nem olyan dolog, hogy két év alatt eltesz láb alól, szívod még pár évig, benő a fejed lágya és majd lerakod. Vagy ha nem hát nem, rengetegen cigiznek. Próbálj meg egészségesen élni mellette, sportolni stb. és akkor cigivel is viszonylag nagy életkort megélhetsz.
A töltős cigit lehúzod. Ha normálisan csinálja, normális anyagokkal akkor jó az. A kocsmatölteléknek az is jó, ha egy marék gazt dobsz bele. Ez a nem mindegy.
Meg van egy kis csúsztatás a hányinger kerülget, meg az előtte évekig szívtad között, kis önfényesítés, de belefér.
11 vagyok.
A töltős cigi igenis az igénytelenség és a csóróság jelképe.
Ha valaki cigizik az márkásat szívjon, adjon a minőségre.
Én mindig a prémium cigiket szívtam, nem azért, mert gazdag vagyok, hanem mint írtam kontrolláltam a fogyasztást, nekem 2 doboz elég volt egy hétre.
Hát kérlek szépen a mihelyst kiderült, hogy terhes vagyok már nem esett jól a cigi, és ez a szülés után sem változott. 3 éve hányingerem van a bagófüsttől ha tetszik, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!