Szerintetek megsértődnek, ha azt mondom, hogy én külön autóval mennék és nem velük?
Lesz egy esküvő és apáékkal megyek. Viszont az út jobb esetben is 2 óra, és a 4 személyes autóban kéne elférnünk öten...
Két kocsival biztos nem fognak jönni, de én meg nem akarok hátra bezsúfolódni, mikor ott lesz egy bazinagy gyerekülés is, szóval a hely még kevesebb lesz.
Ezért arra gondoltam, hogy vagy anyáék, vagy a barátom elvinne és úgy is jönnék haza (nem lesz hajnalig tartó buli, mindkét félnek ez a többedik házassága, csak egy vacsi lesz utána). De ezt hogy mondjam meg?

Igy.
En is utalok hatso ulesen harman nyomorogni.

Hát akkor én rossz ember vagyok....
De semmi kedvem magassarkúban, miniruhában összegörnyedve 4 órát szenvedni az autóban, mikor már 10 perc után annyira elzsibbad és fáj mindenem, hogy azt elmondani nem lehet.
Plusz autópályán ha mondjuk 140-nel balesetezünk, nem hiszem, hogy szerencsés helyzetbe kerülnék hátul, öv nélkül.

Egyszerűen megmondod, hogy 4 személyes autóban nem utazhatnak 5-en, és nem is kényelmes, nem akarsz így összepréselődve utazni, ha van más megoldás, márpedig van.
1. Az anyósülésen utazó cseréljen veled helyet, ha szerinte csak picsogsz. Utazzon ő hátul!
2. Ne problémázzanak azon, hogy máshogy mész.

Jo otlet.
Megsertodni? Szerintem, ok is orulni fognak, hogy nekik sem kell nyomorogni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!