Elmenjek apámmal agykontrollra ha most hétvégén nem akarok? 18 éves fiú
Ha nem saját meggyőződésből mész és alapban elutasítod, akkor ne menj, mert nincs értelme.
Én voltam régen, amikor még az idősebb Domján vezette és hihetetlen élményben volt részem, részünk.
Volt olyan feladat, amivel eljuttatott minket olyan kitágult tudatállapotba, hogy a mellettünk ülő vadidegen emberről tudtunk dolgokat, amiket nem mondott el.
Pl. Hol él, hány gyereke van, milyen betegségei voltak, hol dolgozik, stb.
Nem tudom, hogy most hogy megy ez, mennyire aprólékos és a jövő szempontjából mennyire hasznosítható, de ha már kifizettétek a nem kevés pénzt, akkor kár lenne veszni hagyni, de te tudod!
Értelme van és jó eséllyel tetszeni is fog.
Ilyen hozzáállással az elején valóban nyűg lesz aztán belerázódsz.
Fogd fel színháznak részben hasonlít is aztán utólag mondj majd véleményt.
Akik azt mondják átverés ne higgy nekik. Nyilván aki csak elmegy de később nem alkalmazza az ott tanultakat annak nem hoz semmit...
# 17
Lehet, hogy nem vették meg előre. Ha van még szabad hely, lehet a helyszínen is fizetni a tanfolyami díjat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!