Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Menjek hotelba? Állandó vita...

Menjek hotelba? Állandó vita van, ma a macskámat akarták kipaterolni az udvarra

Figyelt kérdés

Májusig kénytelen vagyok a szüleimmel lakni, 2 hete lakunk így.

Azóta folyamatosak a viták, de semmi dolgokon.

-Miért járok mindenhova autóval?

-Miért tornázok reggelente?

-Miért veszek minőségibb élelmiszereket? (vagyis ők drágának mondják)

-Miért hallgatok fülhallgatóval zenét?

-Miért vagyok sokat a fürdőben?

És még sorolhatnám... Ezekből mindig vita lesz.

Ma pl a cicámat akarták kitenni, merthogy "jó neki az udvaron is". 3 éves sziámi cica, egész életében lakásban élt, maximum annyit volt kint, amikor kijött velem a teraszra, vagy le sétálni. Azon is kiborultak, hogy esténként elaltatom.

Ez azért van, mert kiskorában hozzászoktattam, hogy esténként velem alszik és ma már nem hajlandó nélkülem lefeküdni aludni este. Nem nagy kaland amúgy, annyi, hogy 7-8 között lefekszem az ágyba, mellettem van a takarója, amire ő ráfekszik, 10-20 percet simogatom, mire mélyen elalszik, betakargatom és csinálom tovább a dolgom. Anyukám szerint ez beteges, merthogy ez nem egy kisbaba, akinek szüksége lenne rám.

Menjek inkább hotelba, vagy összeszorított fogakkal bírjam szó nélkül?

2017. ápr. 16. 21:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
68%

Ez hihetetlen aranyos

A cicás rész, azért ez nekem se férne bele,hogy a szobacicáimat egyik pillanatról a másikba kiralják az udvarta,utcára.

Ráadásul sziámid van, eeg y órába se telik,hogy ellopják azok az emberek,akik az állaltokat tárgyként kezelik.

Biztos nem maradnék így otthon,ha telik rá,menj onnan minél hamarabb a cicáddal. Ha ennyit nem bírnak ki a szüleid,hogy ne pof ázz anak bele mindenbe.

Egy szobacicát egyik pillanatról a másikra nem lehet kitenni az udvarra.

Akinek nincs szobamacskája az ezz nem értheti.

Ráadásul hátbatámadtak,olyan mintha mi dig keres i akarnának rajtad fogást.

2017. ápr. 17. 00:51
 22/25 anonim ***** válasza:
24%
Albérletet nyilván nem lehet ennyi időre találni, de az Aribnb-n simán adnak ki pár hétre lakást és a hotelnél olcsóbb, mert elvben ha hosszabb időre bérled, kedvezményes az ára. Ha belefér anyagilag és otthon megy a harc, akkor menj addig ideiglenesen ilyen helyre, találni olyat ahova viheted a macskát is. Evvel a macskaaltatással kapcsolatban kérdezhetek valamit? Tudom, megragadtam a kérdésedben a lényeget, de tényleg érdekel. Minden áldott nap otthon vagy alvásidőben, vagy hogy kell ezt elképzelni? 3 éve és még ameddig él a macsek, mondjuk még legalább 10 évig, te minden áldott este otthon csücsülsz 7-8 között, hogy elaltasd? 23 éves vagy, ezt nehezen tudom elképzelni. Csak mert ha nem vagy ott és elalszik nélküled, akkor ez az egész tök fölösleges, no persze szíved joga, engem nem zavar. Ahogy az ember a gyerekét, úgy a kedvenceit is le tudja szoktatni a berögzült rossz szokásokról, nem azért mert teher neki, hanem azért, hogy az állatnak (gyereknek) könnyítse meg a dolgát. Hiszen adódhat olyan eset, hogy ez nem kivitelezhető és csak fölösleges stressznek teszi ki az ember evvel a delkivenst, hisz teremt tök fölöslegesen egy ráutalt állapotot, amire voltképpen egyáltalán nincsen szüksége. Az ilyen dolgok rögzülésében mindig a gazda a ludas. Lehet most ez kafa, meg nem teher, de adódhat úgy, hogy az lesz. Az meg azért lássuk be tényleg a komikummal határos lenne, ha valahonnan rohannál haza macskát altatni. Mondom, ha megy neki egyedül is, akkor meg tényleg nem értem minek. Elnézést az OFF-ért.
2017. ápr. 17. 08:23
 23/25 anonim ***** válasza:
68%
De most komolyan, az mièrt beteges hogy estènkènt megsimogatja a cicát? Ez kb olyan mintha a kertben simogatná, csak ez szoba cica ès jobban igènyli. Ráadásul ha pl stresszes az ember, nyugtató hatású állatot simogatni
2017. ápr. 17. 10:32
 24/25 anonim ***** válasza:
90%

Az enyém is ilyen, mármint az én cicám, pedig ő 11 lesz a nyáron. Este addig nyávog, amíg fel nem fekszek mellé az ágyra, és kábé 15-20 perc alatt álomba nem simogatom. Ő egy török angóra.

De h a kérsésedre is válaszoljak: én költöznék onnan minél hamarabb.

2017. ápr. 17. 12:22
 25/25 anonim ***** válasza:
Május közepéig 3 hét, próbáld meg kibírni hacsak nem állsz úgy anyagilag h 3 hétre bérelj vmit. Tök megértelek, nekem aug. elejéig tart a dolog, mindennap visítani tudnék :-(
2017. ápr. 18. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!