Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért várjk el a szüeim hogy...

Miért várjk el a szüeim hogy dolgozzak?

Figyelt kérdés
22 vagyok, 18-19 éves korom óta dolgozok egy gyárban egyilyen hulladék,ujrahasznosító cégnál, bálázni szoktam ilyen alapanyagokat, kartonokat, fliákat stb, rettentő nehéz fizikai munka. 3 éve nyomom, minden éjszaka 12 órában és kapok összesen havonat 105 ezret. Nappal alig tudok aludni, tanulni nem tudok elemenni , mert nem részesültem támogatásban. Az anyám anno nem akart tanulni igy nincs nagyon szakmája, most meg nem tud elmenni betanitott munkára dolgozni, mert nem bírja, anno mindig tetrixezett és játszott a gépen de tanulni soha. Apám keres ő kb 200 ezer körül. Én nekem azt mondta apm egy megtürt személy vagyok a családban, és hü@e. Azért vok hü@e mert nem vagyok képes egyszerre dolgozni meg tanulni és azt mondta megérdemlem a sorsom és hogy dö@@öljek meg ci--nyok között. A nővéremnez mai napig kedves ő 26 éves, most fog végezni egy semmit mondó diplomával, de elvan tarva, ő nem megtürt személy, azt mondta apám, ő megérdemli, kb 12 pasija van már, apm mindig joban az ő pasijaival most is átfog jönni, és megünneplik a születésnapját, apám a nővérem pasijának fizette ki most a tortáját ami 5 ezer forintba került, Nekem novemberben volt a születésnapom, még scak fel se lettem akkor köszöntve. Anyám velem ért egyet, meg nekem ad igazat, de nem tud mit csinálni, mivel nincs hova mennie, nem élnek, a szülei, és nincs pénze. Nekem egy hangos szó, vagy valami és innen repülnék. Csak nem tudok albérletbe menni, az is drága. havi 100 ezerből. Barátaim nincsenek, haverjaim nincsenek, ismerőseim nincsenek.
2017. ápr. 15. 16:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak szobát bérelsz az kb.30 ezer körül megvan a maradék pénzedből meg eltartod magad. Nagyszülők, keresztszülők nincsenek? Mondhatod hogy örülsz ha aludhatsz de én még félholtan is inkább interjúkra járnék. Ennél már csak jobb lehet.
2017. ápr. 15. 17:56
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem irnak vissza munkáltatók, de még interjúra sem hívnak be. nincsenek nagyszülők, se rokonság, nagyszüleim meghaltak. Mit irjak az önéletrajzomba? Még B Jogsim sincs, azt irtam bele hogy mikor érettségiztem, mi a hobbim, mi az erősségem mit szeretek csinálni szbadidőmben, de munkatapasztalatot nem tudom beleírni, most hazudnék, beleirnám azt hogy értek a mittuomén kocsivezetéshez miközben nem?. Tanulni kell nekem, csak munka melett nem tudok örülök ha tudok aludni, meg van szbadidőm, mindig nézem az emaileket, de szinte semmi visszajelzés, ha van akkor is 3 műszakos 4 műszakos, uyganez mint ahol most vagyok, .
2017. ápr. 15. 18:00
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
de hát négy éve dolgozol!! miért nem lehet ezt beleírni? persze, hogy nem hívnak vissza, ha úgy tűnik ki az életrajzodból, mintha 4 éve semmit sem csinálnál.
2017. ápr. 15. 18:17
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

A munkát tényleg jó beleírni!

Egyébként ami folyton szembe jön velem, az Komárom és tőle nyugatra gyári meló, 2-3 műszak de lakhatással, sőt, néha napi 1 adag kajával. Ha úgyis ilyen "jóban" vagytok, nem lesz baj ha messze kerülsz otthonról. Utána jobb fizu mellett már megint máshogy tudsz esetleg tanulásra félre tenni

2017. ápr. 15. 19:11
 15/19 anonim ***** válasza:
90%

El kell menni és másik munkahelyet nézni!

Nem kell egyből felmondani,de mellette lehet nézni másik munkahelyet!

Másik dolog, simán el lehet menni tanulni melo mellett is! 2-3 sőt folyamatos műszak mellett is!Nem 1 ismerősöm rakta le pl az érettségit így!

Amúgy azért írni megtanulhattál volna..!

El tudsz menni albiba, gyűjtöd a pénzt és betársulsz mások mellé. Nem kell 1 egész lakást kivenni egyedül, simán ki vehetsz egy szobát,mások mellé !

2017. ápr. 15. 20:29
 16/19 anonim ***** válasza:

Ha még úgy elrendezted nagynehezen az életed, apádat egy jól irányzott pofánkönyökléssel megjutalmazhatnád a nevemben is.

Hányinger az ilyen ember, aki ilyen szinten megkülönbözteti a gyerekeit, főleg a túlérett kamaszlánya javára.

Sok sikert!

2017. ápr. 16. 09:08
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem vagyok bejelentve csak alkalmiban

egy cégnél nem melózhatsz 15 éjszakánál többet, szóval az egy cégnél, minden éjjel tuti kamu. Akkor a többi miért is lenne igaz?

Plusz anyukád lehet kb 45, tuti nem azért nem tanult anno, mert gépezett...

2017. ápr. 16. 10:26
 18/19 anonim ***** válasza:
amúgy 12 órával, alkalmiban, ha 8 óra ebből éjszaka, akkor max 11 napot dolgozol 105ezerért, tehát megint az jön ki, hogy a minden éjjel kamu...
2017. ápr. 16. 10:29
 19/19 anonim ***** válasza:
már ha betartanák a cégek a törvényeket.
2017. ápr. 16. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!